Site logo
Beschrijving

Welkom bij Zorgcentrum Torentjeshoef: Een levendige ontmoetingsplek in Berkel-Enschot

Torentjeshoef – Berkel-Enschot: Een centrale locatie

Ontdek de warme atmosfeer van Zorgcentrum Torentjeshoef, gelegen in het bruisende centrum van Berkel-Enschot. De woonzorglocatie aan de Oranjesingel vormt het kloppende hart van het dorp, waar bewoners niet alleen wonen maar ook actief deelnemen aan het lokale dorpsleven. Torentjeshoef is meer dan een zorgcentrum; het is een levendige ontmoetingsplek voor zowel bewoners als dorpsgenoten, waar de sfeer kleinschalig, gemoedelijk en vertrouwd is.

Midden in het dorpsleven

Bewoners van Torentjeshoef maken deel uit van de gemeenschap, waardoor het zorgcentrum een natuurlijk verlengstuk is van het lokale leven. Buurtgenoten, verenigingen, de parochie en diverse dorpsactiviteiten vinden hun weg naar Torentjeshoef. Het is een plek waar mensen samenkomen, relaties bloeien en waar de gemeenschap zich verbindt. De gezellige sfeer weerspiegelt de unieke dynamiek van deze woonzorglocatie.

Wonen in Torentjeshoef

Torentjeshoef biedt een thuis aan 47 ouderen die zorg behoeven. Naast het hoofdgebouw bevindt zich een grote vleugel met 66 aanleunwoningen. Op de planning staat zelfs nieuwbouw, waarmee de faciliteiten verder worden uitgebreid om aan de groeiende behoeften te voldoen. Het streven is om een comfortabele en moderne woonomgeving te bieden die aansluit bij de individuele wensen en zorgbehoeften van de bewoners.

Zorg op maat

Zorgstichting 't Heem staat garant voor hoogwaardige langdurige zorg in Torentjeshoef. Naast de woonzorgfaciliteiten bieden toegewijde medewerkers wijkverpleging in de huurappartementen. Torentjeshoef voorziet ook in tijdelijk logeren met volledig ingerichte kamers en biedt Overbruggingszorg als een flexibele optie voor degenen die tijdelijk extra zorg nodig hebben.

Bij Zorgcentrum Torentjeshoef draait alles om het creëren van een warme, ondersteunende gemeenschap waar bewoners zich thuis voelen en waar interactie met de bredere gemeenschap wordt aangemoedigd. Welkom in Torentjeshoef, waar zorg en gemeenschap samenkomen

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  By appointment only

 • 23/02/2024 12:27 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In