Site logo
Aftellen
  • 04

    Days
  • 18

    Hours
  • 44

    Minutes
Locatie
Social Media
Beschrijving

Ontdek de Verse Boodschappen op de Weekmarkt Heyhoef in Tilburg

Ben je op zoek naar dagverse producten en wil je jouw boodschappen rechtstreeks bij lokale ondernemers halen? Dan is de weekmarkt Heyhoef in de Reeshof, Tilburg, de place-to-be voor jou. Gelegen op het parkeerterrein langs de Heyhoefdreef, nabij het winkelcentrum Heyhoef, biedt deze markt een breed scala aan verse en kwalitatieve producten.

Wekelijkse versheid op donderdagmiddag

De weekmarkt Heyhoef is jouw bestemming voor verse boodschappen op donderdagmiddag. Van 13:00 tot 17:00 uur staan lokale marktkoopmannen en marktkoopvrouwen klaar om je te voorzien van de meest verse producten. Het is dé gelegenheid om de week goed te beginnen met hoogwaardige ingrediënten voor al jouw maaltijden.

Lokale ondernemers, dagverse producten

Op de Heyhoef weekmarkt vind je een diversiteit aan marktkramen, allemaal gerund door lokale ondernemers die passie hebben voor hun producten. Of je nu op zoek bent naar verse groenten, fruit, zuivel, brood, vlees of andere dagelijkse benodigdheden, hier zit je goed. De marktkoopmannen en -vrouwen streven ernaar om jouw boodschappenervaring persoonlijk en authentiek te maken.

Uitzonderlijke openingstijden

Houd er rekening mee dat de weekmarkt Heyhoef wekelijks op donderdagmiddag plaatsvindt, met uitzondering van feestdagen. Dit betekent dat je, ongeacht jouw drukke agenda, een vast moment in de week hebt om jouw voorraad aan te vullen met verse, lokale producten. Op feestdagen adviseren we je om de actuele openingstijden te controleren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Kom naar de Heyhoef weekmarkt

Wil je genieten van de beste dagverse producten, rechtstreeks van lokale ondernemers? Breng dan een bezoek aan de weekmarkt Heyhoef in Tilburg. De gezellige sfeer, de kwaliteit van de producten en de persoonlijke service maken deze markt tot een onmisbare bestemming voor jouw wekelijkse boodschappen. Zet de donderdagmiddag in je agenda en ontdek de smaak van versheid op de Heyhoef weekmarkt.

You May Also Be Interested In