Site logo
Beschrijving

Al veel meer Tilburgers gingen jou voor!

ELKE GROTE UITDAGING BEGINT MET 1 STAP!

Na 15 jaar professioneel voetballer te zijn geweest bij onder andere Willem II, Roda JC, Cambuur Leeuwarden en bij clubs in het buitenland, besloot Nuelson Wau om zijn passie te gaan volgen als personal trainer. Dit doet Nuelson op de meest unieke locatie in Tilburg, namelijk in de kapel van Missiehuis Rooi Harten aan de Bredaseweg 204-04.

Personal Training in Tilburg

Trainen met een personal trainer in Tilburg

Je comfortabel voelen in je lichaam, voetballen met je kids of een paar kilo kwijt om in die mooie trouwjurk te passen. Iedereen heeft een andere motivatie om te beginnen met bewegen. Maar niet iedereen weet waar ze moeten beginnen met sporten. Daarom kiezen steeds meer mensen voor personal training in Tilburg. Een personal trainer in Tilburg heeft 100% de aandacht op jou tijdens je workout.

Bij Wau Effect bewegen ze zoals het hoort

We zitten gemiddeld 8 uur per dag. 8 uur! Een getal waar we even stil van zijn. En zelfs wanneer we sporten, doen we dat zittend op saaie, eentonige machines. Dat moet anders. Daarom doen ze bij Wau Effect aan trainen op een manier waarvoor je lichaam is gemaakt. Waarbij je je hele lichaam benut.

Wau Effect maakt personal training toegankelijk

Het moet voor iedereen mogelijk zijn om te werken aan een gezondere leefstijl. Wau Effect biedt verschillende vormen van personal training aan. Zo kunnen ze iedereen het plezier van sporten en de kans op een fitter leven bieden.

De personal trainer Tilburg die je helpt bij een bewust & gezond leven

Wil jij weer lekker in je vel zitten en barsten van de energie? Heel goed! Het is tijd om je gezondheid op 1 te zetten. En hey, de eerste stap heb je al gezet door deze website te bezoeken. Bij Wau Effect draait het volledig om jouw gezondheid. Met een focus op de lange termijn. Het gaat verder dan alleen ‘kapot gaan’ tijdens een personal training sessie. De personal trainers van Wau Effect leren je ook bewust te worden van je eet- en slaappatroon en andere belangrijke thema’s die van invloed zijn op je algehele gezondheid. Behalve dat je verantwoord leert sporten, leer je dus ook alles dat nodig is voor een gezonde leefstijl.

Tot zover stap 1. Maar wat is de tweede stap? Maak een afspraak met een personal trainer in Tilburg, dan gaan zij samen aan de slag!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  By appointment only

 • 30 januari 2023 08:09 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In