Site logo
Beschrijving

Welkom bij Unikids Buitenschoolse Opvang: De Perfecte Balans tussen Werk, Studie en Gezin

Ontdek onze kleinschalige buitenschoolse opvang

Bij Kinderopvang Unikids 2.0 streven we ernaar om werk, studie en gezinsleven op een prettige manier te laten samenkomen. Onze kleinschalige buitenschoolse opvang is speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar, en bevindt zich in de vertrouwde omgeving van basisschool Harten4 Tilburg.

Een Eigen Stukje Buitenschoolse Opvang

In ons opvanggedeelte binnen de Basisschol Harten4 hebben we een warme en gezellige sfeer gecreëerd. De ruimte is licht en biedt zowel binnen- als buitenruimte voor de kinderen om naar hartenlust te spelen. Onze buitenschoolse opvang is bewust kleinschalig opgezet, met slechts twee groepen van maximaal 14 kinderen per groep.

Spelen op het schoolplein en in de speeltuin

Wat Unikids Buitenschoolse Opvang uniek maakt, is het gedeelde gebruik van het prachtige schoolplein en de aangrenzende speeltuin. Hier kunnen de kinderen zich uitleven in een veilige en stimulerende omgeving, wat bijdraagt aan hun sociale en motorische ontwikkeling.

Een eigen plekje weg van school

Onze groepen zijn gehuisvest in een apart gedeelte van de basisschool, waardoor de kinderen het gevoel hebben even weg te zijn van de reguliere schoolomgeving. Dit draagt bij aan een ontspannen sfeer en maakt de buitenschoolse opvang bij Unikids een plek waar ieder kind zich thuis kan voelen.

Inclusiviteit voor alle basisschoolkinderen

Bij Unikids Buitenschoolse Opvang heten we niet alleen kinderen van de Basisschol Harten4 welkom, maar bieden we ook een warme plek voor kinderen van andere basisscholen, zoals de Jan Ligthartschool Rendierhof. We halen graag kinderen op van andere scholen, zodat ze samen met ons kunnen genieten van een stimulerende en gezellige naschoolse opvang.

Kies Unikids Buitenschoolse Opvang voor een gebalanceerde combinatie van werk, studie en gezinsleven. Ontdek de unieke sfeer en ruimte die wij bieden voor de ontwikkeling van uw kinderen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij het verschil maken in buitenschoolse opvang

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 06:10 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In