Site logo
Beschrijving

Welkom bij Phone House Unified Retail Services UA: Ontdek de kracht van samenwerking

Unified Retail Services UA nodigt je uit om de kracht van samenwerking te ontdekken in de wereld van online en offline retail. Onze missie is duidelijk: we streven naar maatwerk en succes, vandaag en voor de generatie van morgen. In nauwe samenwerking met onze partners streven we naar duurzame ontwikkeling en innovatie, gericht op een succesvolle toekomst.

Alles onder één dak: Specialisatie en uitvoering

Dankzij onze focus en doelgerichte uitvoering kunnen we de gewenste oplossingen bieden. URS beheert dagelijks alle hoofdkantoorfuncties voor zowel Phone House-winkels als verschillende onafhankelijke telecomretailers. Met geavanceerde technologische systemen in de Nederlandse markt bieden we realtime informatievoorzieningen en het meest efficiënte aansluitsysteem voor netwerken, financiering, verzekeringen en meer.

Onze diensten en services

Formulebeheer

URS ontwikkelt niet alleen voor vandaag maar ook voor de toekomst. Van winkeluitstraling tot strategische partnerships, wij verzorgen en bewaken de Phone House Formule en bieden tevens een eigen Telecomlabel en Duurzaamheidsconcept. Samen met partners streven we naar het juiste assortiment en scherpe prijsafspraken voor optimaal rendement.

Business intelligence

Data vormt de kern van elke retailer. URS zorgt ervoor dat de juiste data op een overzichtelijke manier beschikbaar is. We gebruiken deze gegevens voor onderbouwde beslissingen in marketingcampagnes, personeelsbeheer en strategieaanpassingen.

Marketing & communicatie

Met behulp van marketing-automation zorgen we ervoor dat de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon terechtkomt. URS organiseert campagnes om nieuwe doelgroepen aan te boren en bestaande doelgroepen optimaal te benutten, rekening houdend met de unieke kenmerken van de telecomsector.

Financial services

URS biedt volledige transparantie en ontzorgt onafhankelijke ondernemers in de telecomsector met snelle afhandeling en uitbetaling. Wij zorgen ervoor dat je je kunt concentreren op het maximaliseren van inkomsten en dienstverleningskwaliteit.

Buying & merchandising

Effectiviteit van het assortiment staat centraal. Samenwerking tussen commerciële inkoopkracht en cijfermatige planning zorgt voor het juiste assortiment op de juiste plek, met grip op margeverlies en voorraadbeheer.

Sales & services

URS biedt uitgebreide ondersteuning op het gebied van verkoop en services. Onze partners vertrouwen op onze diensten, variërend van systeemvragen tot klantinteracties, met aandacht voor zowel ondernemers als klanten.

Informatie technologie

Investeer in mensen, klanten en technologie. URS biedt de meest moderne technologische systemen voor informatievoorzieningen en efficiënte aansluitsystemen.

Business development

Houd je formule actueel met de expertise van URS. We richten ons op nieuwe zakelijke kansen, identificeren afzetmarkten en ontwikkelen/optimaliseren producten en diensten om te voldoen aan veranderende behoeften.

Training & sales support

Kennis is de sleutel tot succes. URS erkent de waarde van goed opgeleid personeel en biedt trainingen en ondersteuning om de klantenservice te verbeteren en de verkoopresultaten te optimaliseren.

Interim management

URS beschikt over specialisten voor tijdelijke opdrachten in diverse disciplines. Als je tijdelijk extra ondersteuning nodig hebt of specifieke expertise mist, staan we klaar om te helpen.

Bij Unified Retail Services UA streven we ernaar om de retailervaring te verbeteren door middel van samenwerking, innovatie en doeltreffende dienstverlening. We kijken ernaar uit om gezamenlijk successen te boeken en de toekomst van retail vorm te geven

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 05:23 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In