Site logo
Aftellen
  • 09

    Days
  • 07

    Hours
  • 06

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Wees welkom bij het Kwalificatietoernooi voor het UDO Dutch & Belgian Championships 2023-2024

Ben je klaar voor een dansspektakel vol energie en passie? Voel je welkom bij het kwalificatietoernooi voor het UDO Dutch & Belgian Championships 2023-2024, dat plaatsvindt in de Koepelhal in Tilburg. Dit evenement is de poort naar de prestigieuze UDO Dutch Championships en Belgian Championships van 2023-2024. Hier krijg je de kans om je dansvaardigheden te tonen, ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau.

Voor Iedereen toegankelijk

Of je nu een beginnende danser bent of al gevorderd, iedereen is welkom om deel te nemen aan dit geweldige evenement. We moedigen dansliefhebbers van alle leeftijden en niveaus aan om zich aan te melden. Of je nu net begint met dansen of al jaren ervaring hebt, het kwalificatietoernooi biedt een podium voor iedereen.

Diverse categorieën en niveaus

Dit toernooi omvat verschillende categorieën, zodat je kunt schitteren in de dansstijl die je het beste ligt. De categorieën omvatten Solo, Duo, Trio/Quad, Team, Parent Team, Special Heroes, SuperCrew en Battle. Of je nu liever solo danst, in een team staat of deel uitmaakt van een spectaculaire SuperCrew, er is een categorie die bij jou past.

Verschillende dansniveaus

Om een eerlijke competitie te waarborgen, zijn er verschillende dansniveaus beschikbaar: Beginner, Novice, Intermediate en Advanced. Dit betekent dat je wordt ingedeeld in een niveau dat past bij jouw dansvaardigheden en ervaring. Of je nu net begint of al een doorgewinterde danser bent, er is een plaats voor jou in dit opwindende kwalificatietoernooi.

Leeftijdscategorieën

Het toernooi omvat diverse leeftijdscategorieën, waardoor dansers van verschillende leeftijden kunnen schitteren op het podium. De leeftijdscategorieën zijn onderverdeeld in (U6, U8), U10, U12, U14, U16, U18 en O18. Dit zorgt voor eerlijke concurrentie en een kans voor elke leeftijdsgroep om te schitteren in hun dansprestaties.

Kortom, dit kwalificatietoernooi is jouw kans om deel te nemen aan een onvergetelijke danservaring en jezelf te laten zien op het podium van het UDO Dutch & Belgian Championships 2023-2024. Schrijf je nu in en bereid je voor om de dansvloer te veroveren.

You May Also Be Interested In