Site logo
Beschrijving

Ontdek Trekpleister Paletplein: Jouw Voordelige Buurtdrogist

Welkom bij Trekpleister Paletplein op Winkelcentrum Paletplein, jouw vertrouwde Nederlandse drogisterij met een uitgebreid assortiment op het gebied van schoonheid, verzorging en gezondheid. Bij Trekpleister draait alles om voordeel, kwaliteit en persoonlijke service.

Altijd voordeel met acties en aanbiedingen

Bij Trekpleister is het altijd feest met talloze acties en verrassende aanbiedingen. Profiteer van vaste lage prijzen op een gevarieerd aanbod van health & beautyartikelen en zelfs branchevreemde producten. Trekpleister Paletplein staat garant voor betaalbare producten van topkwaliteit.

Deskundig advies van vriendelijke medewerkers

Het team van Trekpleister Paletplein onderscheidt zich door vriendelijkheid en deskundigheid. Onze medewerkers staan altijd klaar om professioneel advies te geven over schoonheids- en verzorgingsproducten, zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen. Bij Trekpleister luisteren we naar jouw behoeften en zorgen we ervoor dat je met de juiste producten naar huis gaat.

Extra services voor jouw gemak

Bij Trekpleister Paletplein gaan we verder dan alleen productverkoop. Maak gebruik van onze inpak- en stomerijservice, geniet van de niet-goed-geld-terug garantie en haal jouw online bestelling gemakkelijk op in de winkel via Trekpleister.nl. Wij streven ernaar om het winkelen bij Trekpleister zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken.

Trekpleister, altijd meer drogist voor jou!

Met bijna 200 winkels en meer dan 2.000 toegewijde medewerkers is Trekpleister een toonaangevende speler op de Nederlandse health & beautymarkt. We verwelkomen wekelijks meer dan een half miljoen klanten die kiezen voor de voordelige buurtdrogist met aandacht voor de klant. Trekpleister, Altijd meer drogist voor jou!

Onderdeel van AS Watson Group

Trekpleister is trots onderdeel te zijn van de AS Watson Group, 's werelds grootste internationale health & beauty retailer. Met meer dan 16.000 winkels en 12 retailmerken in 28 markten, blijven we streven naar uitbreiding van ons internationale netwerk en de verbetering van onze online & offline platforms. Op die manier kunnen we nog meer consumenten wereldwijd bereiken.

Bezoek Trekpleister Paletplein voor jouw dagelijkse beauty- en gezondheidsbehoeften. Wij zijn er om jou te verwelkomen en te voorzien van de beste producten en service. Trekpleister, Altijd meer drogist voor jou

Locatie
Open
Open hours today: 08:30 - 20:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  13:00 - 20:00

 • Tuesday

  08:30 - 18:00

 • Wednesday

  08:30 - 20:00

 • Thursday

  08:30 - 18:00

 • Friday

  08:30 - 20:00

 • Saturday

  08:00 - 17:00

 • Sunday

  12:00 - 17:00

 • 23/02/2024 10:38 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In