Site logo
Aftellen
  • 324

    Days
  • 07

    Hours
  • 32

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Social Media
Beschrijving

Noot wij verwachten dat het Tilburgs Wintercircus ook in 2025 plaatsvindt de definitieve datum is nog niet bekend

Het magische Tilburgs Wintercircus op Het Laar in Tilburg

Laat je Betoveren door adembenemende acts

Het Tilburgs Wintercircus op evenemententerrein Het Laar in Tilburg is de ultieme plek waar dromen werkelijkheid worden. Dit betoverende evenement laat jong en oud versteld staan met zijn bijzondere luchtnummers, muzikale clowns en de beste acrobaten ter wereld. In het prachtig verlichte tentencomplex komen de meest adembenemende acts tot leven. Voor elke circusliefhebber in Tilburg en omstreken is een bezoek aan deze voorstelling een absolute must. Hier ontdek je waarom het circus de harten van mensen al generaties lang verovert.

Een spektakel voor het hele gezin

Hooggeëerd publiek, het Tilburgs Wintercircus heet je van harte welkom! Deze betoverende show neemt je mee naar een wereld vol verwondering, waar de meest getalenteerde acrobaten, indrukwekkende luchtnummers, en vrolijke clowns je laten lachen en huiveren. Bovendien tref je hier vertederende dieren die je hart zullen stelen. Het feeëriek verlichte tentencomplex biedt plaats aan bijna 1000 toeschouwers en is begin 2025 dé 'place to be' voor Tilburg en de omliggende regio.

Een nieuw circusprogramma met hoogtepunten

Dit jaar brengt het Tilburgs Wintercircus een compleet nieuw circusprogramma boordevol hoogtepunten, zowel letterlijk als figuurlijk. Bereid je voor op de sensationele stunts van de Rodriguez Brothers op de hoge draad. De comeback van Clown Marco Mariani belooft een onvergetelijke komische ervaring. Wat dit circus nog specialer maakt, is dat de gehele voorstelling live wordt begeleid door een groots circusorkest. Verheug je op een magische avond vol entertainment en verwondering.

Het Tilburgs Wintercircus is niet zomaar een evenement; het is een reis naar een wereld van dromen en spektakel. Mis deze betoverende ervaring niet en koop snel je tickets voor de voorstelling van 2025. We wensen je alvast veel plezier en verwachten je in Het Laar in Tilburg voor een onvergetelijke tijd onder de circustent.

Meer Informatie?

Wil je meer informatie over Tilburgs Wintercircus ? Dan kan je hier de website van het circus bekijken. Tilburgs Wintercircus volg je ook op Facebook.

You May Also Be Interested In