Aftellen
  • 355

    Days
  • 03

    Hours
  • 48

    Minutes
Aankomende datums
Beschrijving

Ready, set, go! Tijdens de CZ Tilburg Ten Miles veranderd het centrum van Tilburg in één groot hardloopparcours. De Tilburg Ten Miles wordt al sinds 1988 georganiseerd en is een van de eerste najaarsklassiekers van Atletiek Nederland.

Onderdelen

Het hoofdnummer is natuurlijk de 16 engelse mijlen. Zijn die 16 engelse mijlen toch iets te ver voor jou dan kan je ook kiezen voor de trimloop van 10 km, City Run van 5km en de Family Run van 1,6 mijl. Ook aan de "Lady's" is gedacht zij lopen een eigen Lady's run over 10km. De hardlopende kinderen kunnen aan het hardlopen proeven met de Minirun van 1/4mijl, de Kids Run van 1/2 mijl en de jeugdloop tijdens de City Run van 5km. Voor de mensen met "beperking" is er het onderdeel TTM4YOU waarmee ze rollend of lopend mee kunnen doen aan de 1 mijl en de 5km.

Wandelen

Gaat het hardlopen op zondag je allemaal net iets te snel dan is er op zaterdag ook de mogelijkheid om mee te doen aan de TTM wandeltocht. Je heb hier de keuze om 5 engelse mijlen, 10 engelse mijlen of 15 engelse mijlen te wandelen in de mooie natuurgebieden rondom Tilburg

Meer informatie

Ben je helemaal om wil je meedoen aan een van de onderdelen van dit weeken dan kan je hier de website van de Tilburg Ten Miles vinden. De Tilburg Ten Miles volg je ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Locatie

You May Also Be Interested In