Site logo
Beschrijving

Welkom bij het TIAS Gebouw: Een hub van business with a purpose

Architectuur en geschiedenis

Het TIAS gebouw, ontworpen door de gerenommeerde Belgische architect Kieckens, werd in 1998 gebouwd en is sindsdien het onderkomen van TIAS School for Business and Society. De architectuur weerspiegelt de tijdloze visie van het instituut en biedt een inspirerende omgeving voor studenten en professionals die streven naar een zinvolle zakelijke transitie.

Missie van TIAS

De missie van TIAS School for Business and Society is duidelijk: het ondersteunen van individuen en organisaties in hun overgang naar 'business with a purpose'. Dit betekent dat TIAS zich richt op bedrijven die streven naar een evenwicht tussen hun maatschappelijke rol en duurzaam rendement. In het streven naar langdurige bedrijfsstrategieën, nieuwe duurzame bedrijfsmodellen, betrokkenheid van stakeholders en innovatie, vormen deze principes de kern van alle onderwijsprogramma's en onderzoeken die aan de school zijn verbonden.

Van diogenes naar TIAS: Een inspirerende reis

De oorsprong van TIAS gaat terug tot 1982, toen het bekend stond als Diogenes. Het initiatief kwam van hoogleraar Psychologie, Harry Peeters, die oorspronkelijk een fonds voor wetenschappelijk onderzoek voor werkloze academici voor ogen had. Dit evolueerde echter snel naar het idee van postdoctorale opleidingen die een brug sloegen tussen academische kennis en praktijkervaring. Onder de naam 'Tilburgs Instituut voor Academische Studies' groeide TIAS snel, met vestigingen in verschillende steden en een breed scala aan educatieve programma's.

Kunst en samenwerking: Sharing bread and wine

In de hal van het TIAS gebouw is het kunstwerk 'Sharing Bread and Wine' te bewonderen, gecreëerd in 2003. Dit kunstwerk symboliseert niet alleen samenwerking, maar ook de identiteit van de instelling. Het benadrukt het belang van gedeelde waarden en gemeenschappelijke doelen, wat kenmerkend is voor de TIAS-gemeenschap.

Kom en ervaar de TIAS gemeenschap

Het TIAS gebouw nodigt iedereen uit om de inspirerende omgeving te ervaren en deel uit te maken van een gemeenschap die zich inzet voor een zakelijke wereld met een diepere betekenis. Ontdek de mogelijkheden voor langdurige groei, duurzame innovatie en waardevolle connecties bij TIAS School for Business and Society

Locatie
  • No comments yet.
  • Add a review

    You May Also Be Interested In