Site logo
Beschrijving

Welkom bij Tamoil Express - Tilburg Heikant

Ontdek het Tamoil Express tankstation in de Elgarstraat, Tilburg Heikant, waar service, innovatie en duurzaamheid samenkomen. Bij ons vind je hoogwaardige brandstoffen en diverse diensten die jouw tankervaring compleet maken.

Brandstoffen voor elke behoefte

Tamoil Express - Tilburg Heikant biedt een breed scala aan brandstoffen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Van Diesel Highspeed tot Euro 95 (E10) en Superplus 98 (E5), we zorgen ervoor dat jouw voertuig altijd de juiste brandstof krijgt.

Uitgebreide diensten voor jouw gemak

Bij ons gaat tanken verder dan alleen brandstof. Ontdek onze aanvullende diensten, waaronder kledinginzameling, een handige tankautomaat, een textielwasserette en wasboxen voor een complete service-ervaring.

Diverse betaalmiddelen geaccepteerd

Betaal gemakkelijk met verschillende betaalmiddelen, waaronder Allesco Particulier en Zakelijk, Amex, AVIA card, Avia Tankpas, Diesel Card Belgium, Fleetcard, MTC Mobiliteitspas, Pin, Sakko Tankpas, Tamoil Creditcard, Travelcard, Visa, Maestro, en XXIMO.

Over Tamoil Nederland

Met meer dan 70 jaar ervaring op de Nederlandse brandstofmarkt en 225 tankstations verspreid over het land, is Tamoil Nederland een vertrouwde naam. Ons streven is om te groeien naar 300 tankstations, met het hoofdkantoor gevestigd in Ridderkerk.

Duurzaamheid in actie

Tamoil Nederland zet zich actief in voor een duurzamere samenleving. Ontdek onze groene initiatieven, waaronder het gebruik van Neste MY Renewable Diesel, CNG op 17 locaties, en LED-verlichting op luifels. Met het Zonnepark XXL produceren we zelfs groene stroom voor onze tankstations.

Maatschappelijke betrokkenheid en veiligheid

Tamoil Nederland is niet alleen bezig met duurzaamheid, maar ook met maatschappelijke betrokkenheid. We ondersteunen goede doelen op zowel landelijk als regionaal niveau en zetten ons in voor veiligheid en milieu, waarbij we voldoen aan alle geldende milieueisen.

Onze strategie: Klanttevredenheid en innovatie

Onze strategie draait om kernwaarden als klanttevredenheid, innovatie, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid, veiligheid en milieu. We bieden niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar streven er ook naar om continu te innoveren en onze impact op het milieu te verminderen.

Bij Tamoil Express - Tilburg Heikant staat jouw tankervaring centraal. Ontdek de vele voordelen van ons tankstation en geniet van hoogwaardige service, duurzaamheid en innovatie. Tank slim, tank bij Tamoil Express.

Locatie
Open
Open 24h today Toggle weekly schedule
 • Monday

  Open 24h

 • Tuesday

  Open 24h

 • Wednesday

  Open 24h

 • Thursday

  Open 24h

 • Friday

  Open 24h

 • Saturday

  Open 24h

 • Sunday

  Open 24h

 • 19/04/2024 00:46 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In