Site logo
Beschrijving

Welkom bij Villa Eikenbosch: Een zorgvilla voor ouderen met dementie in Berkel-Enschot

Een oase van rust aan de rand van Berkel-Enschot

Gelegen aan de rand van het pittoreske Berkel-Enschot in Brabant, verwelkomt Villa Eikenbosch u met open armen. Deze prachtige zorgvilla is speciaal ontworpen voor ouderen met dementie en biedt een unieke leefomgeving waar comfort en zorg hand in hand gaan.

Unieke architectuur: Samensmelting van historie en moderniteit

Villa Eikenbosch bestaat uit twee distinctieve delen: het historische 'Villa de Vier Schouwen' en een eigentijds nieuw gedeelte. De villa herbergt in totaal 22 ruime appartementen, elk voorzien van een eigen badkamer. Eén van deze appartementen is speciaal ingericht voor echtparen, waardoor geliefden samen kunnen genieten van hun leefomgeving.

Gemeenschappelijke ruimtes: Een huiselijke sfeer op de begane grond

Op de begane grond van Villa Eikenbosch nodigen de smaakvol ingerichte gemeenschappelijke ruimtes uit tot sociale interactie. Een goed uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer en een sfeervolle eetkamer creëren een huiselijke ambiance waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten kunnen ondernemen.

Prachtige tuin en recreatieve voorzieningen

De riante tuin rondom de villa straalt een parkachtige schoonheid uit. Een zonnig terras biedt de ideale plek om te ontspannen, terwijl het wandelpad door de tuin uitnodigt tot rustige, ontspannen momenten in de natuur. Voor de handige bewoners is er zelfs een klushok beschikbaar, perfect voor liefhebbers van houtbewerking.

Actief en gezellig samenzijn: Activiteiten en voorzieningen

Bij Villa Eikenbosch draait het niet alleen om wonen; het draait om het actief deelnemen aan het leven. Tal van activiteiten worden georganiseerd, variërend van gezamenlijk bakken en beautydagen tot bezoeken van dieren en live concerten. Bovendien staat er een duofiets ter beschikking voor bewoners en bezoekers die samen willen genieten van het buitenleven.

Het leven in Villa Eikenbosch: Een gezellig huishouden

Samen creëren we een warme en gezellige sfeer in Villa Eikenbosch. Het is niet alleen een zorgvilla; het is een thuis waar het leven in al zijn facetten wordt omarmd. Welkom bij Villa Eikenbosch, waar zorg, comfort en gezelligheid samenkomen

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  By appointment only

 • 05/03/2024 10:56 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In