Site logo
Beschrijving

Wees welkom bij Mondiaen Sportwereld Drieburcht: De ultieme sportieve opvang voor peuters en basisschoolkinderen in Tilburg Noord.

Ontdek Sportcentrum Drieburcht

Gelegen in Tilburg Noord is Sportcentrum Drieburcht de ideale plek voor peuters en basisschoolkinderen om hun energie kwijt te kunnen. Hier bij Mondiaen Sportwereld Drieburcht streven we ernaar om de meest sportieve opvang in de omgeving te bieden, waar beweging, plezier en ontwikkeling hand in hand gaan.

Over Mondiaen Sportwereld

Mondiaen Sportwereld staat bekend om zijn focus op beweging en sport. Onze Sportwereld-locaties ademen sportiviteit, en dat merk je zodra je binnenstapt. Naast dagelijkse sportactiviteiten zijn verschillende ruimtes en hoeken speciaal ontworpen om optimale beweging te stimuleren. Denk aan een discoruimte, een klimwand of zelfs een E-sport wand. Maar dat is nog niet alles.

Een wereld van spel en plezier

Bij Mondiaen Sportwereld draait het niet alleen om sport. We begrijpen het belang van diverse speelmogelijkheden voor kinderen. Daarom bieden we verschillende ruimtes met onder andere een bouwhoek, waar kinderen een heel dorp kunnen bouwen, en een gezellige huishoek om te spelen met poppen. Onze doelstelling is om een omgeving te creëren waar kinderen zich thuis voelen terwijl ze genieten van een actieve en speelse opvang.

Diverse opvangmogelijkheden

Of je nu een peuter hebt van 2 tot 4 jaar oud of een kind op de basisschool, bij Mondiaen Sportwereld Drieburcht hebben we passende opvangmogelijkheden. Ontdek onze Sportpeuterwereld voor de kleintjes en maak gebruik van onze voor- en naschoolse opvang voor basisschoolkinderen. Voor gedetailleerde informatie over wat elke locatie specifiek biedt, bekijk de locatiepagina op de Mondiaen-website.

Bij Mondiaen Sportwereld Drieburcht staat plezier, beweging en ontwikkeling centraal. Ontdek de wereld van sportieve opvang voor jouw kinderen en laat ze genieten van een unieke ervaring in ons dynamische sportcentrum. Welkom bij Mondiaen Sportwereld Drieburcht, waar elke dag een avontuur is!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 01:52 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In