Site logo
Beschrijving

Welkom bij SportCity Tilburg Stappegoor

Bij SportCity Tilburg Stappegoor verwelkomen we je met open armen. Of je nu een sportief doel nastreeft, op zoek bent naar de gezelligheid van groepslessen of gewoon af en toe wilt langskomen voor een workout, ons toegewijde team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen.

Centrale locatie

Onze club is strategisch gelegen, dichtbij enkele van de meest prominente plekken in Tilburg, waaronder de Ireen Wüst-ijsbaan, het Willem II-stadion en de bioscoop. Hierdoor ben je nooit ver verwijderd van je favoriete sport- en entertainmentbestemmingen. Sporten bij SportCity Tilburg Stappegoor is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook handig!

Faciliteiten van topkwaliteit

Onze club beschikt over eersteklas faciliteiten om jouw fitnesservaring naar een hoger niveau te tillen. Na je training kun je ontspannen in onze prachtige lounge, waar je kunt genieten van een moment voor jezelf. Als je ernaar verlangt om de stress van de dag van je af te laten glijden, bieden we ook een sauna en een stoombad om volledig te ontspannen en te herstellen.

Sociale Lounge voor samenkomst en productiviteit

In onze sociale lounge heb je de mogelijkheid om tussen je workouts door te werken of gewoon te genieten van een kopje koffie in goed gezelschap van andere leden. Hier bouw je niet alleen aan je fysieke kracht, maar ook aan sociale connecties. Onze community is warm en gastvrij, en we vinden het belangrijk om jou en je behoeften te leren kennen.

Kies wat bij je past

Bij SportCity Tilburg Stappegoor geloven we in maatwerk. Of je nu de voorkeur geeft aan opwindende groepslessen met een energieke sfeer of liever individueel werkt aan je doelen, de keuze is aan jou. Ons aanbod omvat diverse trainingsprogramma's en persoonlijke begeleidingsopties, zodat je de fitnessroutine kunt kiezen die het beste bij jou past.

Kom snel langs! De koffie staat klaar

Waar wacht je nog op? We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij SportCity Tilburg Stappegoor. De koffie staat altijd voor je klaar, en we staan gereed om je fitnessreis te beginnen of voort te zetten. Samen werken we aan jouw doelen en zorgen we ervoor dat je je thuis voelt in onze sportieve gemeenschap. Tot snel!

Locatie
Open
Open hours today: 07:00 - 21:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  07:00 - 22:00

 • Tuesday

  07:00 - 22:00

 • Wednesday

  07:00 - 22:00

 • Thursday

  07:00 - 22:00

 • Friday

  07:00 - 21:00

 • Saturday

  08:00 - 15:00

 • Sunday

  08:00 - 15:00

 • 23/02/2024 10:49 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In