Site logo
Beschrijving

Welkom bij Specsavers Tilburg Heyhoef

Op zoek naar betaalbare oog- en hoorzorg in Tilburg? Specsavers Tilburg Heyhoef op Winkelcentrum Heyhoef heet u van harte welkom! Gelegen aan de Heyhoefpromenade, is onze winkel gemakkelijk bereikbaar en slechts 5 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde halte/station Winkelcentrum Heyhoef.

Een stukje geschiedenis

In 1984 hebben Doug en Mary Perkins de opticienketen Specsavers opgericht. Hun doel was duidelijk: ze wilden een opticien zijn die de betrouwbaarheid van de lokale opticien combineerde met de inkoopkracht van een internationale onderneming. Deze unieke benadering stelde Specsavers in staat om voordelige prijzen te hanteren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dit idealisme van de familie Perkins vormt nog steeds de kern van alles wat Specsavers doet.

Betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen

Bij Specsavers staat betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen centraal. Met een hart voor lokale ondernemers en een slim inkoopbeleid weet Specsavers haar klanten jaar in jaar uit aan zich te binden. Onze filosofie is gebaseerd op professionaliteit, toewijding aan kennisdeling, waardevolle samenwerkingen, en maatschappelijke betrokkenheid.

Professionele oog- en hoorzorg

Onze opticiens en audiciens streven naar professionele zorg van hoge kwaliteit voor elke klant. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, contactlenzen of een gehoorapparaat, wij bieden uitgebreide diensten om aan uw individuele behoeften te voldoen.

Opleiding en kennisdeling

Bij Specsavers geloven we in voortdurende opleiding en kennisdeling. Ons team blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de optiek- en audiologiebranche om u de best mogelijke zorg te bieden.

Waardevolle samenwerkingen en maatschappelijke betrokkenheid

Wij hechten waarde aan samenwerkingen, zowel met onze klanten als met lokale gemeenschappen. Onze maatschappelijke betrokkenheid blijkt uit diverse initiatieven die we ondersteunen en ons streven naar duurzame relaties met zowel klanten als partners.

Bezoek Specsavers Tilburg Heyhoef voor toegankelijke en kwalitatieve oog- en hoorzorg in een warme en professionele omgeving. Uw welzijn staat bij ons voorop

Locatie
Open
Open hours today: 09:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  09:00 - 18:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 18:00

 • Thursday

  09:00 - 18:00

 • Friday

  09:00 - 20:00

 • Saturday

  09:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 16:20 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In