Site logo
Beschrijving

Welkom bij SMO Traverse Reitse Hoevenstraat

Reitse Hoevenstraat: Onze hoofdlocatie

Op de Reitse Hoevenstraat staan vier gebouwen waarbij verblijf en werk bij Traverse samenkomen.

Stabiele Basis op één Locatie

Op de Reitse Hoevenstraat biedt Traverse vier gebouwen. De keuze voor één locatie stelt ons in staat om mensen een stabiele basis te bieden. Verhuizen kan binnen de verschillende panden, maar cliënten blijven in dezelfde vertrouwde omgeving, wat rust geeft voor herstel en toekomstplanning.

Gebouw een: Direct onderdak

In Gebouw Een worden mensen opgevangen die direct onderdak nodig hebben. Hier bevinden zich 1-persoonskamers met keukenblok, koelkast, douche en toilet. Speciale gezinskamers zijn ook beschikbaar, samen met twee grote gezamenlijke woonkamers, een kinderkamer, receptie, spreekkamers en een kantoortuin voor medewerkers.

Gebouw twee: Langere verblijfsduur

Cliënten die langer verblijven, hebben een kamer of zelfstandig appartement in Gebouw Twee. Naast kamers en appartementen is er een grote woonkamer met gezamenlijke keuken, een wasruimte met faciliteiten en kantoren en vergaderkamers voor medewerkers.

Gebouw Drie: Verpleegkundige zorg

Gebouw Drie is bestemd voor cliënten die verpleegkundige zorg nodig hebben of een indicatie voor beschermd wonen hebben. De expertise Gezondheid heeft hier behandelruimtes en kantoren, terwijl op de begane grond de technische dienst en werkplekken voor medewerkers te vinden zijn.

Over Traverse

Wij veranderen verhalen

Traverse biedt opvang en begeleiding aan dak- of thuislozen. Naast onderdak en eerste levensbehoeften, richten we ons op bredere problematiek zoals financiële en gezondheidsproblemen, en het vinden van nuttige dagbesteding. Onze hulp wordt geboden in een warme, veilige en stabiele omgeving waar mensen tot rust kunnen komen en doelgericht kunnen werken aan een nieuwe basis.

Missie

Traverse streeft naar het creëren van een stabiele basis voor daklozen, waarbij het doel is dat ze zelf de regie over hun leven nemen en werken aan een hoopvolle toekomst met zelfstandig wonen.

Visie

Onze cliënten zijn verantwoordelijk voor hun leven en toekomst. We vertrouwen op hun mogelijkheden en wensen, waarbij we hen ondersteunen om geleidelijk meer invulling te geven aan hun eigen pad. Hiermee dragen we bij aan het opbouwen van eigenwaarde, grip, zelfregie en zelfstandigheid.

Organisatie

Traverse heeft 230 medewerkers en 38 vrijwilligers (2022). Elke cliënt wordt begeleid door een persoonlijk coach en trajectregisseur, met ondersteuning van vijf expertiseteams. Leefcoaches op elke locatie zijn het dagelijkse aanspreekpunt voor cliënten, terwijl verschillende ondersteunende diensten zorgen voor een soepele uitvoering van kerntaken. Deze diensten omvatten ICT, Mens en Organisatie, Communicatie, Intake en regie, Kwaliteit, Financiën, Secretariaat, Facilitair en Onderhoud.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  By appointment only

 • 26/02/2024 09:28 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In