Site logo
Beschrijving

Welkom bij Smit Vis aan de Haven in Tilburg

Ontdek de rijke smaken van de zee bij Smit Vis aan de Haven, gelegen aan de schilderachtige Piushaven in Tilburg. Ons restaurant en winkel bieden een uitgebreid assortiment aan verse oesters, kreeft, tonijn, sashimi en heerlijk bereide visgerechten door onze getalenteerde chef-kok.

Culinaire verwennerij aan de Piushaven

Laat je smaakpapillen verwennen in ons restaurant terwijl je geniet van de serene sfeer aan de Piushaven. Naast een uitgebreid menu met zeevruchten en visspecialiteiten, kun je bij Smit Vis aan de Haven ook de beste visproducten voor thuis halen.

Over ons - Drie generaties passie voor vis

Visspecialist zijn is een ambacht dat vraagt om ervaring en passie voor vis. Bij Smit Vis aan de Haven is deze passie al drie generaties lang verankerd.

1939 - Vissen op de zuiderzee

Het verhaal begon in 1939 met opa Smit, die zijn brood verdiende door te vissen op de Zuiderzee. Na verhuizing naar Oisterwijk opende hij een winkel, waar zijn vis al snel geliefd werd bij de lokale bevolking.

1960/1974 - Oisterwijk en Tilburg

De zonen en dochters van opa Smit werkten volop mee in de winkel in Oisterwijk. In 1974 bracht Nico Smit de populaire visproducten naar het grotere Tilburg, waar zijn naam en winkel nog steeds een begrip zijn.

1990 - Pieter Smit en Team

Zoon Pieter Smit en zijn team in de winkel aan het Wagnerplein in Tilburg zetten de traditie voort, met dagelijkse inzet voor de mooiste visproducten en deskundig advies over vis, schaal- en schelpdieren.

Heden - Tweede locatie in de Piushaven

In 2020 opende Smit Vis aan de Haven naast de winkel aan het Wagnerplein een tweede locatie in de populaire Piushaven. Een uniek concept waar winkel en restaurant samenkomen voor een onvergetelijke viservaring.

Duurzaamheid in alles wat we doen

Onze winkel is trots MSC-gecertificeerd te zijn. Het Marine Stewardship Council-keurmerk staat garant voor duurzaam gevangen vissoorten. Bij Smit Vis aan de Haven kunt u dus met een gerust hart genieten van verantwoorde visproducten, waarbij we streven naar een gezonde balans tussen mens en zee

Locatie
Open
Open hours today: 10:00 - 23:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  Closed

 • Tuesday

  Closed

 • Wednesday

  10:00 - 23:00

 • Thursday

  10:00 - 23:00

 • Friday

  10:00 - 23:00

 • Saturday

  10:00 - 23:00

 • Sunday

  12:00 - 23:00

 • 23/02/2024 11:10 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In