Site logo
Beschrijving

Welkom bij Slagerij Vermeer Wagnerplein in Tilburg

Ontdek de wereld van smaak en ambacht bij Slagerij Vermeer Wagnerplein in winkelcentrum Wagnerplein in Tilburg. Onze slagerij staat bekend om kwaliteit, vakmanschap en de echte smaak van ambachtelijk bereide producten. Bij ons draait alles om passie voor het vak, gecombineerd met zorgvuldig geselecteerd vlees en de beste ingrediënten.

Zelfgemaakte producten van topkwaliteit

Bij Slagerij Vermeer maken we bijna al onze producten zelf. Van filetsoorten tot verse gehaktproducten, vlug-klaar gerechten, BBQ-specialiteiten en heerlijke grill-producten. Zelfs onze salades, vleeswaren, soepen en kant-en-klaar maaltijden worden met liefde en vakmanschap in eigen keuken bereid. Puur, eerlijk, vers en vooral lekker - dat is waar wij voor staan.

Eigen recepturen en unieke smaakbeleving

Onze unieke smaakbeleving is het resultaat van jarenlange ervaring en eigen recepturen. Door goed naar onze klanten te luisteren, hebben we een onderscheidende smaak ontwikkeld die kenmerkend is voor ons bedrijf. Dit maakt Slagerij Vermeer anders dan andere slagers en supermarkten. Veel van onze producten zijn zelfs bekroond tijdens vakwedstrijden.

Uitgebreid BBQ assortiment voor elk seizoen

Of het nu zomer, lente, herfst of winter is, ons uitgebreide BBQ-assortiment zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van heerlijk gegrild vlees. Laat je adviseren door ons enthousiaste team van medewerkers, dat met passie vertelt over onze producten en je graag helpt bij het maken van de juiste keuze.

Ons toegewijde team staar voor u klaar

In beide winkels van Slagerij Vermeer op Wagnerplein staat een jong en enthousiast team voor je klaar. Ze delen graag hun kennis, vertellen met passie over onze producten en helpen je desgewenst bij het maken van de juiste keuze. Heb je speciale wensen? Vraag het gerust aan de slager!

Eeuwenlange passie voor vlees

Slagerij Vermeer bestaat al sinds de vorige eeuw en heeft in de afgelopen decennia met veel passie gewerkt aan het perfectioneren van het slagersvak. Of je nu op zoek bent naar drumsticks of een gourmetschotel, bij Vermeer proef en zie je de toewijding aan kwaliteit en ambacht in elk product.

Bij binnenkomst in onze slagerij ontstaat er direct een aangenaam gesprek. Onze medewerkers, met een gedeelde affiniteit voor vlees, vertellen graag over onze passie en het gebruik van eigen recepturen. Slagerij Vermeer is meer dan een slager - het is een culinaire beleving waar smaak en ambacht samenkomen

Locatie
Open
Open hours today: 09:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  10:00 - 18:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 18:00

 • Thursday

  09:00 - 18:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  09:00 - 16:00

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 17:10 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In