Site logo
Beschrijving

Ontdek de authentieke Smaak bij Slagerij Vermeer Heyhoef op Winkelcentrum Heyhoef in Tilburg

Welkom bij Slagerij Vermeer Heyhoef, waar we een toegewijde focus hebben op kwaliteit, vakmanschap, echte smaak en liefde voor het ambacht. Gelegen op winkelcentrum Heyhoef in Tilburg, nemen we u graag mee op een culinaire reis waarbij de selectie van het beste vlees en hoogwaardige ingrediënten de basis vormt van al onze producten.

Ambachtelijke creaties met zorg en passie

Bij Slagerij Vermeer gaan we verder dan alleen het aanbieden van vleesproducten. Onze filetsoorten, verse gehaktproducten, vlug-klaar opties, BBQ-specialiteiten en grillproducten worden allemaal met zorg en passie in eigen huis vervaardigd. Ook onze salades, vleeswaren, soepen en kant-en-klaar maaltijden dragen het stempel van vakmanschap. Puur, eerlijk, vers en overheerlijk; dat is wat u mag verwachten bij elk product dat onze slagerij verlaat.

Eigen recepturen voor een unieke smaakervaring

Onze trots ligt in het feit dat bijna al onze producten volgens onze eigen recepturen worden bereid. Door aandachtig naar onze klanten te luisteren, hebben we een unieke smaak ontwikkeld die kenmerkend is voor ons bedrijf. Deze onderscheidende smaak zet ons in de schijnwerpers, en tal van onze producten hebben erkenning gekregen tijdens diverse vakwedstrijden.

Laat de smaak van de BBQ stralen met ons uitgebreide assortiment

Speciaal voor de liefhebbers van de barbecue hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld. Onze BBQ-producten beloven een ongeëvenaarde smaakexplosie, waarbij elk stuk vlees met de grootste zorg is gekozen en gemarineerd.

Een team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar

In beide van onze winkels staat een jong en enthousiast team voor u klaar. Ze delen graag hun kennis over onze producten, vertellen u meer over onze ambachtelijke werkwijze en assisteren u met plezier bij het maken van de juiste keuze. Heeft u specifieke wensen? Aarzel niet om het onze slagers te vragen. Uw culinaire tevredenheid is onze prioriteit.

Slagerij Vermeer nodigt u uit om de authentieke smaak te ontdekken, waar vakmanschap en passie samenkomen voor een ongeëvenaarde eetervaring. Bezoek ons op winkelcentrum Heyhoef in Tilburg en proef het verschil

Locatie
Opens in 20 minutes
Open hours today: 10:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  10:00 - 18:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 18:00

 • Thursday

  09:00 - 18:00

 • Friday

  09:00 - 21:00

 • Saturday

  08:30 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 09:41 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In