Site logo
Beschrijving

Welkom bij Slagerij Fons Pessers Westermarkt in Winkelcentrum Westermarkt in Tilburg

Een Ambachtelijke Erfenis in Tilburg

Al generaties lang is Slagerij Fons Pessers op winkelcentrum Westermarkt een begrip in Tilburg en omstreken. Met trots leveren wij ambachtelijke kwaliteitsproducten rechtstreeks uit onze eigen worstmakerij, en dat alles voor een betaalbare prijs.

Natuurlijk en diervriendelijk: Limousin runderen in eigen beheer

Onze Limousin runderen worden met zorg in eigen beheer gehouden. Dit stelt ons in staat om u een gegarandeerd natuur- en diervriendelijk product van de hoogste kwaliteit aan te bieden, en dat alles tegen een vriendelijke prijs.

Uitbreiding en groei

Wat ooit begon als een lokale slagerij is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met vijf filialen, waarvan vier in Tilburg en één in Den Bosch. Onze productieruimte in Riel fungeert als het kloppende hart waar onze producten worden verwerkt, geproduceerd en gedistribueerd naar onze filialen. Bovendien hebben we onze eigen fokkerij met uitsluitend Limousin runderen.

Over Slagerij Fons Pessers: Een historische reis

De geschiedenis van Slagerij Fons Pessers gaat terug tot het jaar 1850, toen de familie Pessers zich al bezighield met de handel en transport van vee. Uiteindelijk resulteerde dit in de oprichting van een eigen slagerij, waar Fons Pessers in 1900 een permanent stekje vond in de Goirkestraat.

Nieuwe hoofdstukken in de familietraditie

In 1970 verhuisde de slagerij naar de Beethovenlaan, het middelpunt van een nieuwe wijk in Tilburg. In de jaren die volgden, openden we meerdere filialen in verschillende stadsdelen. In 2000 nam zoon Koen Pessers het bedrijf over en zorgde voor verdere groei.

Van Tilburg naar Den Bosch en verder

Met een stijgende vraag naar onze vlees-, worst- en gehaktproducten werd in 2005 een nieuwe productieruimte in Riel bijgekocht. In 2013 openden we ons vierde filiaal in Den Bosch. Na 50 jaar intensief gebruik van het pand aan de Beethovenlaan, verhuisden we in 2020 naar het Wagnerplein 70.

Verhuizing en uitbreiding

Het jaar 2023 bracht ingrijpende veranderingen met zich mee. Omdat logistieke uitdagingen en hoge huurprijzen de winkel aan de Heuvelstraat bemoeilijkten, besloten we na 49 jaar te sluiten. In Goirle namen we het pand van slager Strijbos over en openden daar op 31 augustus 2023 onze nieuwe winkel.

Vijf generaties toewijding

Al minstens vijf generaties lang staat Fons Pessers slagerijen garant voor vakmanschap en kwaliteit. In een tijd waarin het aantal slagerijen sterk is afgenomen, blijven wij met trots een essentieel onderdeel van de lokale gemeenschap. Onze geschiedenis is een bewijs van onze toewijding aan ambacht en traditie, en we kijken ernaar uit om u te verwelkomen in een van onze vestigingen in Tilburg en Den Bosch. Onze medewerkers staan online, telefonisch en in de winkel klaar om u van dienst te zijn. Tot snel bij Slagerij Fons Pessers

Locatie
Closed
Open hours today: 08:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 18:00

 • Tuesday

  08:00 - 18:00

 • Wednesday

  08:00 - 18:00

 • Thursday

  08:00 - 18:00

 • Friday

  08:00 - 20:00

 • Saturday

  08:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 04:15 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In