Site logo
Beschrijving

Welkom op ROC Tilburg Stappegoorweg: Ontdek techniek, creativiteit en xportiviteit!

Op ROC Tilburg Stappegoorweg komt techniek, creativiteit en sportiviteit samen in een dynamische leeromgeving. Met een breed scala aan opleidingen bieden wij diverse mogelijkheden voor studenten die hun passie willen ontwikkelen. Ontdek de verscheidenheid aan scholen die Stappegoorweg huisvest, waaronder de School voor Autotechniek, School voor Bouwtechniek, School voor Kunst, Cultuur en Media, School voor Luchtvaarttechniek, School voor Mechatronica, Werktuigbouwkunde en Metaaltechniek, School voor Mode en Uiterlijke Verzorging, School voor Procestechniek, School voor Sport en Bewegen, School voor Transport en Logistiek en de School voor Vavo.

Bereikbaarheid: Verbinding met openbaar vervoer

Onze locatie aan Stappegoorweg 183 is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer. Binnen 15 minuten sta je vanaf het station voor onze deur, met buslijnen 1, 2 en 601. Mogelijk zijn er ook directe busverbindingen vanuit jouw woonplaats naar onze verschillende scholen. Voor de meest actuele informatie over bussen en treinen kun je terecht op www.9292ov.nl en www.ns.nl.

Fietsenstalling: Veilig en overdekt

Achter het gebouw bevindt zich een beveiligde fietsenstalling waar je jouw fiets, bromfiets of scooter met een gerust hart kunt parkeren.

Parkeren: Handige opties voor auto's

Voor autorijders is er een eigen parkeerterrein bij locatie Stappegoor, maar let op, dit terrein vult snel. Een alternatieve optie is de parkeergarage Stappegoor (€2,20 per bezoek), toegankelijk vanaf de Professor Goossenslaan.

Routeplanner: Vind de beste weg naar ons toe!

Wil je weten welke route het meest geschikt is voor jou? Gebruik bijvoorbeeld de ANWB routeplanner op http://route.anwb.nl voor gedetailleerde aanwijzingen naar ROC Tilburg Stappegoorweg.

Bij ROC Tilburg Stappegoorweg streven we ernaar om toegankelijkheid en gemak voor onze studenten te optimaliseren. Ontdek de mogelijkheden en kies voor een inspirerende leerervaring op het snijvlak van techniek, creativiteit en sportiviteit

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 09:42 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In