Site logo
Beschrijving

Welkom op ROC Tilburg School voor Onderwijs en Kinderopvang

Bij ROC Tilburg School voor Onderwijs en Kinderopvang staat leren gelijk aan ervaren. Onze school biedt een unieke leeromgeving waarin praktijkervaring centraal staat. In tegenstelling tot traditionele onderwijsinstellingen beperken onze lessen zich niet tot klaslokalen. Bij ons ga je juist op diverse locaties binnen én buiten de school aan de slag. Werkend in kleine groepjes of zelfstandig, bieden wij een dynamische leerervaring met workshops, hoorcolleges en praktijkgerichte activiteiten.

Leer door te doen met begeleiding

Ons onderwijs benadrukt dat zelf doen de beste manier van leren is, uiteraard met de juiste begeleiding. Praktijkgerichte projecten spelen hierbij een cruciale rol. Of het nu gaat om het organiseren van een spelletjesdag voor kinderen op een kinderdagverblijf, het assisteren bij een basisschoolmusical of begeleiding tijdens een schoolreisje; hands-on ervaring staat centraal.

Loopbaandossier: Jouw persoonlijke groeitraject

Binnen onze school is het loopbaandossier een essentieel instrument. Deze persoonlijke map stelt jou in staat om je vaardigheden te documenteren, te laten zien waarin je uitblinkt en jouw verdere ontwikkelingspad te plannen.

Een voorbereiding op het latere beroep

ROC Tilburg School voor Onderwijs en Kinderopvang biedt een prettige en respectvolle leeromgeving. Wij streven naar een goede sfeer op een kleinschalige en gezellige school waar jij je veilig voelt. Met uitdagend en boeiend onderwijs bereiden wij jou voor op een veelbelovende toekomst in het gewenste beroep. Een diploma van onze school opent de deuren naar een wereld vol mogelijkheden!

Stages: Praktijkgericht leren in samenwerking

Stages, ofwel beroepspraktijkvorming, zijn integraal verbonden met onze opleiding. In nauwe samenwerking met diverse instellingen en scholen, zoals Kinderstad en basisscholen in de regio, zorgen we ervoor dat ons onderwijs aansluit op de actuele behoeften van de praktijk. Na het behalen van je diploma ben je optimaal voorbereid op een baan of vervolgstudie. Onze samenwerking met Fontys Hogescholen vergemakkelijkt de overgang naar de pabo en de studie Pedagogiek. Als je geïnteresseerd bent in een buitenlandse stage, bieden wij de mogelijkheid om waardevolle internationale ervaring op te doen. Kortom, bij ROC Tilburg School voor Onderwijs en Kinderopvang leg je een solide basis voor een succesvolle toekomst!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 09:58 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In