Site logo
Beschrijving

Welkom bij Prosna Supermarkt

Ontdek de rijke wereld van authentieke Oost-Europese producten bij Prosna Supermarkt, gelegen in het hart van het prachtige Tilburg. Stap binnen in onze speciaalzaak en laat je meenemen op een culinaire reis door de smaken en tradities van Oost-Europa.

Een cultureel knooppunt in Tilburg-noord

Onze winkel, gevestigd in Tilburg-Noord, fungeert als een cultureel knooppunt voor degenen die op zoek zijn naar vertrouwde smaken van thuis of avontuurlijke ontdekkingen van andere delen van de wereld. Prosna Supermarkt biedt een uitgebreid assortiment aan Pools snoep, koek en worst, waarmee we onze klanten de authentieke smaken van de Oost-Europese keuken laten ervaren.

Authentieke smaken van oost-europa

Of je nu verlangt naar de lekkernijen uit je jeugd of nieuwsgierig bent naar de Oost-Europese keuken, Prosna Supermarkt heeft voor ieder wat wils. Onze selectie van Pools snoep en koek brengt een eerbetoon aan de zoete tradities die generaties lang zijn doorgegeven. Van klassieke chocoladerepen tot gebakjes met een rijke geschiedenis, verwennen wij je smaakpapillen met een scala aan heerlijke lekkernijen.

Een traktatie voor liefhebbers van hartige smaken

Onze worstselectie is een ware traktatie voor liefhebbers van hartige smaken en traditionele charcuterie. Met zorg geselecteerd en vakmanschap bereid, presenteren wij een verscheidenheid aan Poolse worsten die de essentie van de Oost-Europese keuken vastleggen. Of je nu de voorkeur geeft aan de pittige kick van Krakauer worst of de rijke smaak van Kabanos, bij Prosna Supermarkt vind je het perfecte assortiment om je smaakpapillen te verwennen.

Verfrissende gekoelde dranken

Prosna Supermarkt biedt niet alleen heerlijke producten, maar ook een assortiment van de lekkerste gekoelde frisdranken. Van verfrissende limonades tot klassieke bruisende drankjes, wij hebben de perfecte dorstlesser voor elk moment van de dag.

Een gemeenschap van liefhebbers

Bij Prosna Supermarkt draait het niet alleen om producten; het draait om het creëren van een gemeenschap van liefhebbers van Oost-Europese smaken en tradities. Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te adviseren, je te helpen bij het kiezen van de juiste producten en je kennis te laten maken met nieuwe culinaire ervaringen.

Ontdek oost-europa in Tilburg-Noord

Dus, als je op zoek bent naar een stukje Warschau in het hart van Tilburg-Noord, hoef je niet verder te zoeken dan Prosna Supermarkt op het Lijnsheike. Kom binnen, verken onze schappen en laat je betoveren door de smaken, geuren en gastvrijheid van Oost-Europa. Welkom bij Prosna Supermarkt, waar Oost-Europese culinaire ontdekkingen tot leven komen

Locatie
Closed
Open hours today: 08:00 - 21:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 21:00

 • Tuesday

  08:00 - 21:00

 • Wednesday

  08:00 - 21:00

 • Thursday

  08:00 - 21:00

 • Friday

  08:00 - 21:00

 • Saturday

  08:00 - 21:00

 • Sunday

  10:00 - 18:00

 • 05/03/2024 03:54 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In