Site logo
Beschrijving

Ontdek Primera Wagnerplein in Winkelcentrum Wagnerplein

Welkom bij Primera Wagnerplein, jouw vertrouwde buurtwinkel in Winkelcentrum Wagnerplein. Ontdek een unieke combinatie van producten en diensten die perfect aansluiten op jouw behoeften, of het nu gaat om iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Bij Primera streven we ernaar om altijd een persoonlijke, gezellige en uitstekende service te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Breed assortiment voor elke gelegenheid

Bij Primera Wagnerplein vind je een uitgebreid assortiment producten en diensten. Of je nu op zoek bent naar wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen of cartridges, bij ons ben je aan het juiste adres. Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van wat je nodig hebt.

Geldmaat voor jouw bankzaken

Ontdek het gemak van onze Geldmaat. Bij Primera Wagnerplein kun je terecht voor het opnemen en storten van geld. Een handige toevoeging om jouw bankzaken snel en eenvoudig te regelen terwijl je geniet van het winkelen.

Handige services voor extra gemak

Primera Wagnerplein biedt diverse handige services om jouw leven makkelijker te maken. Maak gebruik van onze stomerij service om je kleding vakkundig te laten reinigen. Verstuur of retourneer je pakketten op het moment dat het jou uitkomt met ons PostNL Pakketpunt. En vergeet niet onze pasfotoservice, waar je professionele pasfoto's kunt laten maken volgens de gestelde richtlijnen. Wij zijn een erkend RDW Fotograaf voor pasfoto's die geschikt zijn voor een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

Bezoek ons vandaag nog

Primera Wagnerplein in Winkelcentrum Wagnerplein staat klaar om je te verwelkomen. Ervaar de diversiteit aan producten en geniet van onze uitgebreide dienstverlening. Of je nu langskomt voor een specifiek item of gewoon rondsnuffelt, wij streven ernaar om jouw winkelervaring bij Primera onvergetelijk te maken. Tot snel!

Locatie
Closed
Open hours today: 11:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  11:00 - 18:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 18:00

 • Thursday

  09:00 - 18:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  09:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 08:52 local time

Sociale Netwerken
 • Gaía Koinonikós
  21/10/2023 at 01:56

  Ik bezocht onlangs Primera op het Wagnerplein in Tilburg en mijn ervaring was verre van bevredigend. Hoewel Primera een bekende naam is, viel deze specifieke locatie behoorlijk tegen. Het interieur voelde gedateerd en niet zoals je zou verwachten van een grote keten. Wat het nog erger maakte, was de interactie met de eigenaar; verre van professioneel en niet in lijn met de overige medewerkers die wel vriendelijk waren. En een waarschuwing over hun openingstijden, ga niet puur af op wat er op SOEQ staat, want ik heb al een paar keer voor een dichte deur gestaan, ondanks hun beweringen. Hoewel het Wagnerplein gratis parkeren biedt, kan het vinden van een plek een echt karwei zijn.

  Klantvriendelijkheid

  Informatieverstrekking

  Prijs

  Afspraken nakomen

  Bereikbaarheid

  Communicatie

  Snelheid/Levertijd

  Kennis/Vakmanschap

  Kwaliteit

  Professionaliteit medewerkers

Add a review

You May Also Be Interested In