Site logo
Beschrijving

Duurzaam Winkelen bij PortAgora: Het Kringloopwarenhuis in Tilburg

Op de levendige Westermarkt in Tilburg bevindt zich PortAgora, een bijzonder kringloopwarenhuis dat meer is dan alleen een plek om tweedehands spullen te vinden. Dit initiatief, gedragen door enthousiaste vrijwilligers, heeft als missie om niet alleen klanten te voorzien van unieke vondsten, maar ook om de lokale gemeenschap actief te ondersteunen. De opbrengsten van PortAgora worden namelijk geïnvesteerd in diverse goede doelen, waarmee ze een positieve impact hebben op Tilburg en haar omgeving.

Een creatieve organisatie in beweging

PortAgora is meer dan alleen een kringloopwarenhuis; het is een dynamische en creatieve organisatie die zich voortdurend aanpast aan de veranderende omgeving. Het kringloopwarenhuis fungeert als het kloppende hart van PortAgora, waar klanten en vrijwilligers samenkomen. Hier worden niet alleen unieke items ontdekt, maar ook de middelen vergaard om de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Maatschappelijke betrokkenheid en goede doelen

Wat PortAgora onderscheidt, is het streven naar maatschappelijke betrokkenheid. De opbrengsten van het kringloopwarenhuis worden niet alleen gebruikt om de winkel draaiende te houden, maar ook om diverse goede doelen te ondersteunen. Afhankelijk van de actuele wereldsituatie worden specifieke goede doelen zorgvuldig geselecteerd, waardoor de impact van PortAgora zich niet beperkt tot de lokale gemeenschap, maar ook een wereldwijde reikwijdte heeft.

Bijdrage aan de circulaire economie

PortAgora draagt niet alleen bij aan maatschappelijke doelen, maar ook aan een duurzame toekomst. Door te focussen op recyclen levert de organisatie een zinvolle bijdrage aan de circulaire economie. Het hergebruiken en upcyclen van goederen is niet alleen milieuvriendelijk, maar draagt ook bij aan het verminderen van afval en het behoud van waardevolle grondstoffen.

PortAgora, Meer dan een winkel

In Tilburg is PortAgora niet zomaar een kringloopwarenhuis; het is een dynamische plek waar duurzaam winkelen samengaat met maatschappelijke betrokkenheid. Door te snuffelen tussen de unieke vondsten draagt elke klant bij aan de missie van PortAgora: het ondersteunen van goede doelen en het bevorderen van een circulaire economie. Bezoek PortAgora op de Westermarkt in Tilburg en ontdek hoe winkelen een positieve impact kan hebben op de wereld om ons heen.

Locatie
Closed
Open hours today: 10:00 - 17:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  13:00 - 17:00

 • Tuesday

  10:00 - 17:00

 • Wednesday

  13:00 - 17:00

 • Thursday

  10:00 - 17:00

 • Friday

  10:00 - 17:00

 • Saturday

  10:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 05:17 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In