Site logo
Beschrijving

PLUS Peek: Uw Vertrouwde buurtwinkel op Winkelcentrum Heyhoef

Welkom bij PLUS Peek

Bij PLUS Peek op winkelcentrum Heyhoef streven we ernaar om meer te zijn dan slechts een supermarkt. Wij willen een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers heten u dan ook van harte welkom en staan klaar om u te assisteren bij het doen van uw dagelijkse boodschappen. Onze missie is om met onderling respect de klant centraal te stellen en de gewone dingen goed te doen!

Assortiment van topkwaliteit

Bij PLUS Peek vindt u een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood, een slagerij waar dagelijks vlees wordt gesneden, verse vleeswaren en kaas, groente en fruit direct van de veiling, een selectie van fantastische wijnen, en een ruim assortiment kruidenierswaren. Daarnaast bieden we een uitgebreid aanbod van PLUS-huismerk producten, zorgvuldig samengesteld en van uitstekende kwaliteit.

Lokale samenwerking en trots

Wij zijn trots op ons partnerschap met lokale leveranciers, waaronder Lekker Brabant, DE bakker van Tilburg, Meesterbakker van Iersel, GIJS, 013-stadsbrouwerij, Kraft bier, Broks bloemen, van Oers, en JOAN-thee uit Zundert. Samen brengen we de lekkerste regionale producten naar uw tafel.

Vier Kernwaarden die ons onderscheiden

Aandacht

Bij PLUS is aandacht iets natuurlijks. We lopen met u mee als u iets niet kunt vinden, luisteren echt naar uw behoeften en staan altijd klaar om te helpen.

Kwaliteit

Bij PLUS is 'goed' altijd met een plus. Onze basis is kwaliteit, met een geordende winkel, aantrekkelijke producten en de beste dienstverlening. Bij PLUS staat u altijd centraal.

Lokaal

Als onderdeel van de maatschappij is PLUS betrokken bij lokale activiteiten en haalt het zoveel mogelijk producten uit de omgeving, gelovend in de smaak en kracht van Nederlandse producten.

Verantwoord

Verantwoordelijkheid nemen staat bij PLUS centraal. We streven naar een gezond assortiment met aandacht voor eerlijke handel, duurzame productie en dierenwelzijn.

Team Plus Peek: Uw betrokken buurtsupermarkt

We hopen u snel in onze winkel te mogen begroeten.

Team Plus Peek

Locatie
Open
Open hours today: 07:00 - 21:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  07:00 - 21:00

 • Tuesday

  07:00 - 21:00

 • Wednesday

  07:00 - 21:00

 • Thursday

  07:00 - 21:00

 • Friday

  07:00 - 21:00

 • Saturday

  07:00 - 21:00

 • Sunday

  09:00 - 21:00

 • 26/02/2024 08:33 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In