Site logo
Beschrijving

Ontdek Peuterwereld Dirigent: De ideale plek voor jouw peuter!

Peuteropvang voor werkende en niet-werkende ouders

Bij Peuterwereld Dirigent heten we peuters vanaf 2 jaar van harte welkom. Of je nu een werkende of niet-werkende ouder bent, onze peuteropvang staat open voor iedereen, met de toegevoegde mogelijkheid van gemeentelijke subsidie. Onze drie peutergroepen zijn 40 weken per jaar geopend van 08:30 tot 14:00 uur, met uitzondering van schoolvakanties.

Voorbereiding op de basisschool

Bij Peuterwereld Dirigent streven we ernaar om elke dag een fijne en leerzame omgeving te bieden voor de kinderen. Onze peuteropvang is niet alleen een plek waar kinderen spelen, maar ook waar ze zich voorbereiden op de basisschool. Interactie tussen de groepen bevordert sociaal spel, terwijl ons team, met hun VVE-opleiding, de peuters op een speelse wijze introduceert in het basisonderwijs. Onze locatie is VVE-gecertificeerd en, gunstig gelegen in hetzelfde gebouw als twee basisscholen, helpt het de peuters vertrouwd te maken met hun mogelijke toekomstige schoolomgeving.

Buiten spelen en ontdekken

Bij peuteropvang Dirigent is buiten spelen een essentieel onderdeel van de dag. Met twee ruime tuinen krijgen peuters de kans om op ontdekkingstocht te gaan en de wereld om hen heen te verkennen. Daarnaast hebben we speciale aandacht voor kwetsbare kinderen en kinderen met een taalachterstand. Door samen te werken met lokale maatschappelijke instellingen zorgen we ervoor dat al onze peuters de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Inclusieve peuteropvang

Bij Peuterwereld Dirigent geloven we in inclusiviteit. Daarom bieden wij peuteropvang inclusief luiers, fruit, tussendoortjes, lunch en drinken. We willen dat ouders gerust zijn, wetende dat hun peuters alle benodigde zorg en voeding ontvangen tijdens hun verblijf bij ons.

Wil je zelf ervaren wat Peuterwereld Dirigent te bieden heeft voor jou en je kind? Kom langs en laat ons je een persoonlijke rondleiding geven. Ontdek waarom onze peuteropvang de ideale plek is voor de ontwikkeling en groei van jouw kind(eren).

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 04:35 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In