Site logo
Beschrijving

Laat je verrassen door het gemak en de gezelligheid van het gratis kermistreintje tijdens de Tilburgse Kermis  de kermistrein rijd van zaterdag 22 juli tot en met zondag 30 juli! Dit unieke treintje is de perfecte manier om jezelf te verplaatsen op het bruisende kermisterrein.

Stap in en geniet van de rit terwijl je comfortabel door het kleurrijke kermislandschap wordt vervoerd. Het treintje rijdt tussen 14:00 en 22:00 uur, waardoor je de hele dag en avond kunt profiteren van deze handige service.

Net als bij de bekende hop-on hop-off bussen kun je bij elke halte uitstappen en opstappen waar je maar wilt. Laat je leiden door je nieuwsgierigheid en ontdek de verschillende attracties, eetkraampjes, spelletjes en andere festiviteiten die de kermis te bieden heeft.

Of je nu een sensatiezoeker bent die graag alle spectaculaire attracties wilt uitproberen, een fijnproever die smult van overheerlijke kermislekkernijen, of gewoon wilt genieten van de sfeer en de gezelligheid, het kermistreintje staat altijd voor je klaar.

Laat je onderdompelen in de levendige ambiance van de kermis en profiteer van het gemak van het gratis kermistreintje. Het is een geweldige manier om zonder zorgen te genieten van alles wat de kermis te bieden heeft.

Dus stap aan boord, laat je meevoeren en ontdek het plezier en de spanning van de kermis op jouw eigen tempo. Het gratis kermistreintje staat voor je klaar om je kermisavontuur nog onvergetelijker te maken!

Locatie
  • No comments yet.
  • Add a review