Site logo
Beschrijving

Oogwereld van den Bersselaar: Specialist in oogmode en oogzorg in Tilburg

Al meer dan 30 jaar dé optiekzaak op het Wagnerplein

Welkom bij Oogwereld van den Bersselaar, dé vertrouwde naam in Tilburg als het gaat om hoogwaardige oogmode en professionele oogzorg. Sinds 1990 hebben wij een stevige reputatie opgebouwd, en sinds juni 2021 vind je ons op een locatie in Winkelcentrum Wagnerplein. Bij ons kun je niet alleen terecht voor een uitgebreide collectie brillen, maar ook voor contactlenzen, zonnebrillen en diverse optische specialisaties. Ontdek waarom wij de specialist zijn die jouw ogen verdienen.

Een familiebedrijf met passie voor oogzorg

Bij Oogwereld van den Bersselaar staan we bekend als een echt familiebedrijf met een warm hart voor onze klanten. Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door ons vriendelijke team, dat niet alleen kennis heeft van brillen, maar ook van de geschiedenis van onze zaak. Wij bieden een uitgebreid scala aan specialisaties, waaronder oogmetingen, lenzen, monturen, zonnebrillen op sterkte, en zelfs lasertechnologie.

Deskundig advies en uitstekende service

Onze optiekzaak in Winkelcentrum Wagnerplein staat garant voor deskundig advies en uitstekende service. Wij nodigen je uit om vrijblijvend binnen te stappen en zelf te ervaren wat Oogwereld van den Bersselaar te bieden heeft. Onze opticiens en contactlensspecialisten staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en de beste zorg te bieden die jouw ogen verdienen.

Ruime keuze aan brillenmode van topmerken

Bij Oogwereld van den Bersselaar geloven we dat jouw bril een reflectie moet zijn van jouw persoonlijkheid. Daarom bieden wij een uitgebreide collectie brillen van gerenommeerde merken zoals Lindberg, Tom Ford, Bellinger, Ray Ban en Serengeti. Onze keuze voor deze merken is gebaseerd op gedeelde passie; zowel zij als wij streven naar perfectie in ons vak.

Oogwereld van den Bersselaar: Oogzorg op maat

Of je nu op zoek bent naar een energieke, modebewuste, ingetogen of klassieke uitstraling, bij Oogwereld van den Bersselaar vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze opticiens en contactlensspecialisten richten zich op jou als individu, en streven naar oogzorg van de allerbeste kwaliteit.

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Wij heten je van harte welkom in onze winkel op Winkelcentrum Wagnerplein in Tilburg. Ervaar zelf de passie voor oogzorg en ontdek de perfecte bril die bij jou past

Locatie
Closed
Open hours today: 09:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  13:00 - 18:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 18:00

 • Thursday

  09:00 - 18:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  09:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 05:38 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In