Site logo
Beschrijving

Welkom bij Nico Smit Visspecialiteiten

Al veertig jaar lang is Visspecialist Nico Smit dé plek voor liefhebbers van eerste kwaliteit vis en ambachtelijk bereide visproducten. Onze haring, vers van het mes, behoort al jaren tot de beste van Nederland. Daarnaast zijn onze vers gebakken en gerookte vis, dagverse schaal- en schelpdieren, kant-en-klaarmaaltijden uit eigen keuken, soepen, salades en riant belegde broodjes een begrip in Tilburg en ver daarbuiten. Kom ook eens langs en ontdek de passie voor vis die al drie generaties lang in onze winkel heerst!

Over ons: Drie generaties passie voor vis

1939: Vissen op de Zuiderzee

Het verhaal van Visspecialist Nico Smit begon in 1939 met opa Smit, die zijn brood verdiende op de Zuiderzee. Na de verhuizing van Volendam naar Oisterwijk ging hij met zijn viskar van deur tot deur. Al snel opende hij zijn eigen winkel, waarbij het succes niet uitbleef.

1960/1974: Oisterwijk

In Oisterwijk werkten de zonen en dochters van opa Smit volop mee, en Nico besloot in 1974 om Tilburg kennis te laten maken met de populaire visproducten van zijn vader. De winkel en de naam Nico Smit zijn tot op de dag van vandaag een begrip in de regio.

1990: Pieter Smit

Zoon Pieter Smit en zijn team werken elke dag aan de mooiste visproducten in de winkel aan het Wagerplein. Ze delen graag hun kennis over vis, schaal- en schelpdieren en adviseren je met plezier over de bereiding van een gezonde en verantwoorde vismaaltijd.

Heden: Tweede locatie en MSC-certificering

In 2020 opende Nico Smit Visspecialiteiten naast de winkel aan het Wagerplein een nieuwe zaak: Smit Vis aan de Haven. Gelegen in de populaire Piushaven in Tilburg, biedt deze locatie een unieke beleving van het eten van vis met zowel een winkel als restaurant.

Onze winkel is MSC-gecertificeerd, wat betekent dat we duurzaam gevangen vissoorten aanbieden. Bij ons haal je niet alleen heerlijke vis, maar ook een verantwoord visproduct in huis.

Bezoek Nico Smit Visspecialiteiten, waar passie voor vis al drie generaties lang centraal staat. Geniet van visschotels, kibbeling, verse haring en meer. Ook binnen eten behoort tot de mogelijkheden. De zaak ruikt schoon en ziet er fris uit, waarmee we onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid tonen. Bij ons ben je verzekerd van een authentieke viservaring

Locatie
Open
Open hours today: 09:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  Closed

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 18:00

 • Thursday

  09:00 - 18:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  09:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 10:48 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In