Site logo
Beschrijving

Ontdek Nettorama op de Korvelseweg in Tilburg

Een overvloed aan A-merken en versheid

Nettorama op de Korvelseweg biedt klanten een uitgebreid assortiment A-merken (meer dan 6000 artikelen) tegen opvallend lage prijzen. Met dagelijkse levensmiddelen als speerpunt, beslaat het assortiment 70 procent A-merken en bevat het ook veel huismerken, zoals G’woon en Perfekt. Bij de versgroepen, waaronder aardappelen, groenten, fruit, brood, vlees en zuivel, staat zelfbediening centraal. Nettorama scoort hoog in het versaandeel, wat de garantie geeft voor hoge kwaliteit tegen lage prijzen.

Innovatief en Voordelig: 10 tot 15 procent goedkoper

Nettorama staat bekend om innovatie en als merkendiscounter met uitstekende prijzen, gemiddeld 10 tot 15 procent lager dan andere supermarktketens. Consumententesten bevestigen keer op keer dat Nettorama als voordeligste uit de bus komt. In tegenstelling tot veel concurrenten, gebruikt Nettorama geen spaarprogramma's; het voordeel wordt direct aan de klant doorgegeven.

De compleetste lage-prijzen-supermarkt van Nederland

Bij Nettorama staat betaalbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid centraal. Sinds de oprichting in 1968 heeft Nettorama zich ontwikkeld tot de voordeligste 'merkendiscounter'. De succesformule is eenvoudig: een kwalitatief goed aanbod van hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen.

10% Extra korting op de laagste prijs van Nederland

Bij Nettorama geniet je niet alleen van de laagste prijzen in Nederland, maar ook van extra korting op ruim 2500 A-merken met de '10% extra korting' garantie. Bij aankoop van twee of drie stuks van een product ontvang je nog eens 10% extra korting bovenop de laagste prijs. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Gegarandeerd alles voor de laagste prijs

Bij Nettorama krijgen klanten dagelijks de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs, 10 tot 15% lager dan andere supermarkten. Als elders een lager prijs wordt gevonden voor hetzelfde product, krijg je niet alleen je geld terug maar passen ze de prijs aan in alle filialen binnen 24 uur.

Geniet van de meest verse producten

Bij Nettorama ben je verzekerd van de meest verse producten dankzij de beste vers garantie. Van nummer 1 of nummer 2 in het GFK Vers Rapport voor groente en fruit tot overheerlijk vers vlees en supervers Molengoud brood, Nettorama biedt altijd het beste voor de lekkerste maaltijden.

Niet tevreden? geld terug garantie!

Bij Nettorama streven ze naar het allerbeste. Ben je toch niet tevreden, dan krijg je gratis een vervangend product of je geld terug. Geen producten met een houdbaarheidsdatum van vandaag, en als je er toch een vindt, krijg je het gratis mee naar huis. Deze garantie geldt niet voor dagverse producten en afgeprijsde artikelen

Locatie
Open
Open hours today: 08:00 - 21:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 20:00

 • Tuesday

  08:00 - 20:00

 • Wednesday

  08:00 - 20:00

 • Thursday

  08:00 - 21:00

 • Friday

  08:00 - 21:00

 • Saturday

  08:00 - 20:00

 • Sunday

  09:00 - 18:00

 • 29/02/2024 15:17 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In