Site logo
Beschrijving

Op een trafohuisje nabij het Beatrix college in Tilburg hebben Leerlingen van het Beatrix college in 2023 een schildering aangebracht

 

Op initiatief van cultuurcoach Anja Reinhardt en Bjorn Bongaards van BMO (Beatrix Maatschappelijk Ondernemen) is een aantal leerlingen afgelopen week gestart met het eerste Streetart Project in de omgeving van het Beatrix College. Ze zijn gestart bij het trafohuisje ter hoogte van lokaal A011. Op iedere zijde zal hier een ontwerp geplaatst worden. Een mooie samenwerking met CiST en Cultuurcoaches Tilburg.

Over de muurschildering

In 2023 hebben getalenteerde leerlingen van het Beatrix College in Tilburg hun creatieve stempel gedrukt op een trafohuisje nabij de school. Deze opmerkelijke transformatie ontstond nadat vijf gelukkige leerlingen een wedstrijd op school hadden gewonnen, waardoor ze de kans kregen om hun unieke ontwerp tot leven te brengen op de muren van dit trafohuisje.

Workshop

Om zich goed voor te bereiden op dit kunstproject, kregen de leerlingen de kans om te leren van een echte expert op het gebied van street art, namelijk Paul Watty. Hij verzorgde een inspirerende workshop waarin hij zijn kennis en passie voor street art deelde, waardoor de leerlingen klaar waren om hun artistieke vaardigheden te laten schitteren op deze bijzondere locatie.

Over Paul Watty

Kunstenaar en grafisch vormgever Paul Watty woont in Tilburg. Hij focust zich op streetart en muurschilderingen. En dan de rest. Van saaie kale muren maakt hij een prachtig kunstwerken. Werk van Paul Watty bekijk je via Instagram paul watty art en zijn website paulwatty.com.

Over het Beatrix College Tilburg

Bij het Beatrix College streven we naar Onderwijs op Maat, omdat we geloven dat leren leuker en effectiever wordt als het is afgestemd op jouw unieke behoeften. Of je nu snel leert, op een hoger niveau wilt excelleren, of liever leert door te doen, wij begrijpen dat geen enkele leerling hetzelfde is.

Onze visie is duidelijk: maatwerk voor elke leerling. Sinds 2017 hebben we de technologische mogelijkheden verkend en geïmplementeerd om dit te realiseren. Het resultaat? Steeds meer leerlingen volgen gepersonaliseerde leertrajecten, afgestemd op hun individuele doelen, ondersteund door moderne ICT-oplossingen.

Bij het Beatrix College zetten we in op jouw succes, ongeacht jouw leerstijl. Ontdek hoe leren leuk kan zijn, op jóuw manier.

 

Locatie
Open
Open 24h today Toggle weekly schedule
 • Monday

  Open 24h

 • Tuesday

  Open 24h

 • Wednesday

  Open 24h

 • Thursday

  Open 24h

 • Friday

  Open 24h

 • Saturday

  Open 24h

 • Sunday

  Open 24h

 • 29/02/2024 14:56 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In