Site logo
Beschrijving

Montessori Kindcentrum Koningshaven: Ontdek rust, vertrouwen en samenwerking

Welkom bij Montessori Kindcentrum Koningshaven

Montessori Kindcentrum Koningshaven biedt een warm welkom aan kinderen van 2-13 jaar, waar ze kunnen genieten van peuteropvang en onderwijs. Ons centrum omarmt het gedachtegoed van Maria Montessori, waarin rust, vertrouwen en samenwerking centraal staan.

Ons aanbod: Peuteropvang, basisschool en BSO

Peuteropvang (2-4 jaar)

Vanaf 2 jaar kunnen kinderen twee ochtenden per week deelnemen aan onze inspirerende peuteropvang. Hier staat ontwikkeling op speelse wijze centraal, waarbij we de nieuwsgierigheid van de kleintjes stimuleren.

Basisschool (4-13 jaar)

Onze basisschool verwelkomt kinderen vanaf 4 jaar, waar ze een solide basis leggen voor een levenslange liefde voor leren. Onze benadering is gebaseerd op individuele groei en het bevorderen van zelfredzaamheid.

BSO (4-13 jaar)

Kinderen van Basisschool Koningshaven kunnen na schooltijd terecht op onze BSO. Hier bieden we een afwisselend programma vol leuke activiteiten, waarbij plezier en ontspanning hand in hand gaan.

Bijzondere kenmerken: Montessori en kleinschalig

Montessori-principes

Binnen ons kindcentrum volgen we de principes van Maria Montessori. We geloven in een kindvolgende aanpak, waarbij het stimuleren van zelfstandigheid centraal staat. Het motto is eenvoudig maar krachtig: 'Leer mij het zelf te doen'.

Kleinschaligheid

Montessori Kindcentrum Koningshaven kiest bewust voor kleinschaligheid. Dit stelt ons in staat om persoonlijk contact te behouden en te werken in kleine groepen. Hierdoor hebben we een nauwlettend zicht op de ontwikkeling van elk kind, met soepele overgangen als resultaat.

Kindcentrum in Ontwikkeling

Op dit moment biedt MKC Koningshaven opvang en onderwijs voor kinderen van 2 tot 13 jaar. We zijn echter volop in ontwikkeling om snel opvang en onderwijs aan te bieden voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Samen groeien bij MKC Koningshaven

Binnen ons kindcentrum staat samenwerken centraal. Deze samenwerking tussen professionals, ouders en de omgeving, met het kind in het middelpunt, vormt de essentie van onze pedagogische benadering. Bij Montessori Kindcentrum Koningshaven groeien we samen in verbondenheid en stimuleren we de optimale ontwikkeling van elk kind

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 11:04 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In