Site logo
Beschrijving

Ontdek de unieke smaak van Monkey Coffee op het Pieter Vreedeplein in Tilburg

Eigen merk, vers gebrand, unieke smaak

Bij Monkey Coffee op het Pieter Vreedeplein in Tilburg staat genieten centraal. Met trots presenteren wij ons eigen merk koffie, zorgvuldig samengesteld in samenwerking met een gerenommeerde koffiebranderij in Nederland. Ontdek de unieke smaak die onze formule karakteriseert, en geniet van de bijzondere ervaring die Monkey Coffee te bieden heeft.

Vers gebrand voor optimaal genot

Wat Monkey Coffee echt bijzonder maakt, is de versheid van onze koffiebonen. Dagelijks worden ze vers gebrand, waardoor elke kop koffie die je bij ons drinkt een intense smaakbeleving biedt. En goed nieuws voor de liefhebbers: we bieden ook ongemalen vers gebrande koffiebonen aan, zodat je thuis kunt genieten van dezelfde premium kwaliteit als in onze vestigingen in Tilburg, Den Bosch en Maastricht.

Fair trade, eerlijke handel voor een betere toekomst

Bij Monkey Coffee streven we niet alleen naar geweldige smaak, maar ook naar een eerlijke behandeling van de koffieboeren. Daarom hebben we bewust gekozen voor Fair Trade koffiebonen. Het Fair Trade keurmerk staat garant voor handelsvoorwaarden zoals een minimumprijs, rechtstreekse inkoop, voorfinanciering en langdurige handelsrelaties met kleine koffieboeren. Door dit keurmerk dragen we bij aan het bieden van een eerlijke prijs aan de boeren, waardoor zij en hun families kunnen werken aan een betere toekomst.

Monkey Coffee: Meer dan koffie alleen

Uitgebreid assortiment donuts & heerlijke koffie specialiteiten

Bij Monkey Coffee draait het niet alleen om koffie; we bieden ook een uitgebreid assortiment donuts en heerlijke koffiespecialiteiten. Laat je verwennen door onze barista's, die met liefde de lekkerste koffiecreaties voor je bereiden. Maak daarnaast een keuze uit ons diverse aanbod donuts of geniet van de authentieke Bossche bollen. Monkey Coffee is de ultieme bestemming voor liefhebbers van heerlijke smaken en gezelligheid.

Bezoek ons op het Pieter Vreedeplein in Tilburg en ontdek zelf de unieke smaakervaring die Monkey Coffee te bieden heeft

Locatie
Closed
Open hours today: 09:00 - 19:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  12:00 - 19:00

 • Tuesday

  09:00 - 19:00

 • Wednesday

  09:00 - 19:00

 • Thursday

  09:00 - 21:30

 • Friday

  09:00 - 19:00

 • Saturday

  09:00 - 19:00

 • Sunday

  12:00 - 18:00

 • 05/03/2024 05:29 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In