Site logo
Beschrijving

Ontdek Mitra Slijterij Berrie Peek op Winkelcentrum Westermarkt in Tilburg

Welkom bij Mitra Slijterij Berrie Peek, dé gezelligste drankenspeciaalzaak van Tilburg, gelegen op Winkelcentrum Westermarkt. Met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee samenhangt, behoort Mitra Slijterij tot de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. Of je nu op zoek bent naar een speciaalbier, een voortreffelijke wijn, een krachtige borrel of een heerlijke cognac, bij Mitra Slijterij ben je aan het juiste adres.

Cadeaus voor elke gelegenheid

Of je nu iets zoekt voor jezelf of voor een ander, Mitra Slijterij heeft de leukste cadeaus voor diverse gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, of gewoon zomaar. Onze professionals weten hoe ze een geschenk speciaal kunnen maken, iets wat zowel leuk is om te geven als om te ontvangen. Organiseer je binnenkort een feest of partij? Bij onze slijterij vind je niet alleen de beste dranken, maar ook alles voor de complete aankleding, zodat je zorgeloos en optimaal kunt genieten. Bovendien organiseren we regelmatig heerlijke proeverijen. Houd hiervoor en voor andere nieuwtjes onze Facebookpagina goed in de gaten.

Drankadvies en meer in Tilburg en Berkel-Enschot

Mitra Slijterij Berrie Peek is niet alleen de gezelligste drankenspeciaalzaak van Tilburg, maar ook van Berkel-Enschot. Als een van de grootste drankenspeciaalzaken in Nederland bieden wij een breed scala aan dranken en gerelateerde producten. Of je nu op zoek bent naar speciaalbier, sublieme wijn, stoere borrel of exquise cognac, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij Mitra kom je niet alleen voor de dranken, maar ook voor deskundig advies. We begrijpen dat je vaak vragen hebt over welke wijn bij je diner past of of je bier kunt combineren met een zoet dessert. Met uitstekende kennis van dranken en alles wat daarbij hoort, adviseren we je graag.

Verrassende cadeaus en feestverhuur

Op zoek naar een cadeau voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar? Mitra Slijterij Berrie Peek maakt er met professionele materialen een verrassend geschenk van. Voor feesten en partijen bieden we ook diverse verhuuritems, zoals tafels, barren, taps, koelkasten en biertafels. Neem een kijkje op www.huureentapje.nl voor ons complete verhuuraanbod. Voor proeverijen en andere nieuwtjes raden we aan onze Facebook- en Instagram-pagina in de gaten te houden!

Bezoek onze winkels in Tilburg en Berkel-Enschot

We verwelkomen je graag in een van onze winkels. In Tilburg zijn we te vinden op Westermarkt, Besterplein, Aabe fabriek en Schouwburgring. In Berkel-Enschot zijn we gevestigd op winkelcentrum Koningsoord. Voor vragen en informatie zijn we bereikbaar via onze sociale media of kom langs in de winkel. Tot ziens bij Mitra Slijterij Berrie Peek, waar passie voor dranken en persoonlijke service samenkomen!

Locatie
Closed
Open hours today: 09:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  11:00 - 18:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 18:00

 • Thursday

  09:00 - 18:00

 • Friday

  09:00 - 20:00

 • Saturday

  09:00 - 17:30

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 04:04 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In