Site logo
Beschrijving

Ontdek Mitra Slijterij Berrie Peek in Tilburg

Welkom bij Mitra Slijterij Berrie Peek, gelegen op het gezellige Besterdplein in Tilburg. Onze slijterij staat bekend als de meest gastvrije drankenspeciaalzaak van de regio, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Ontdek waarom Mitra Slijterij tot de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland behoort.

Breed assortiment van topkwaliteit

Of je nu op zoek bent naar een verfijnd speciaalbier, een excellente wijn, een robuuste borrel, of een heerlijke cognac, bij Mitra Slijterij ben je aan het juiste adres. Ons assortiment omvat de meest uiteenlopende dranken, zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen.

Geschenken met karakter

Of het nu voor jezelf is of als cadeau voor een ander, Mitra Slijterij heeft de leukste geschenken voor elke gelegenheid. Onze professionals creëren unieke cadeaus voor verjaardagen, jubilea of gewoon zomaar. Laat je inspireren door ons assortiment en geef iets speciaals dat zowel plezierig is om te geven als te ontvangen.

Alles voor jouw feest of partij

Organiseer je een feest of partij? Bij Mitra Slijterij vind je niet alleen de beste dranken, maar ook alles voor de complete aankleding. Van tafels en barren tot taps, koelkasten en meer. Wij streven ernaar jouw evenement onvergetelijk te maken, zodat je zorgeloos en optimaal kunt genieten.

Kennis en advies

Bij Mitra Slijterij begrijpen we dat je wellicht vragen hebt over onze dranken. Of het nu gaat om de perfecte wijn bij je diner of het combineren van bier met een zoet dessert, onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren. Wij delen graag onze uitgebreide kennis van dranken en bieden persoonlijk advies op maat.

Sociale media en proeverijen

Blijf op de hoogte van heerlijke proeverijen en andere nieuwtjes door onze Facebookpagina goed in de gaten te houden. Volg ons ook op Instagram (mitraslijterijberriepeek) voor een blik achter de schermen. Ontdek de passie voor dranken en persoonlijke service die samenkomen bij Mitra Slijterij Berrie Peek!

Bezoek onze winkels

We heten je graag welkom in een van onze winkels. In Tilburg zijn we te vinden op Westermarkt, Besterplein, Aabe fabriek en Schouwburgring. In Berkel-Enschot zijn we gevestigd op winkelcentrum Koningsoord. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bereik ons via sociale media of kom langs in de winkel. Tot ziens bij Mitra Slijterij Berrie Peek, waar passie voor dranken en persoonlijke service samenkomen!

Locatie
Open
Open hours today: 10:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  Closed

 • Tuesday

  10:00 - 18:00

 • Wednesday

  10:00 - 18:00

 • Thursday

  10:00 - 18:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  09:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 15:33 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In