Site logo
Beschrijving

Welkom in het Meerkoldreef Gebouw van Tilburg University

Tilburg University verwelkomt je graag in het inspirerende Meerkoldreef gebouw, een centrale locatie waar academische excellentie en moderne faciliteiten samenkomen. Of je nu een student bent die op zoek is naar een rustige plek om te studeren of een groep die samen wil werken, het Meerkoldreef gebouw biedt de ideale omgeving.

Ontdek de faciliteiten

Het Meerkoldreef gebouw is uitgerust met state-of-the-art faciliteiten die ontworpen zijn om aan de behoeften van studenten te voldoen. De bibliotheek biedt een uitgebreide collectie van bronnen, boeken en digitale materialen die je studieproces ondersteunen. Daarnaast zijn er moderne computerlabs beschikbaar, uitgerust met de nieuwste technologieën om een optimale leerervaring te garanderen.

Voor studenten die op zoek zijn naar een plek om samen te werken, zijn er speciale groepsstudieruimtes beschikbaar. Deze ruimtes zijn perfect voor projecten, discussies en gezamenlijke studie, waardoor studenten kunnen profiteren van een stimulerende omgeving.

Collegezalen voor inspirerende lessen

In het Meerkoldreef gebouw worden inspirerende lessen gegeven in goed uitgeruste collegezalen. Of je nu deelneemt aan een college, seminar of workshop, de collegezalen zijn ontworpen om een comfortabele en stimulerende leeromgeving te bieden. State-of-the-art audiovisuele apparatuur zorgt ervoor dat elke presentatie duidelijk en boeiend is.

Ideale studentenwerkplekken

Het Meerkoldreef gebouw beschikt over ideale studentenwerkplekken die zowel geschikt zijn voor individueel als groepsgebruik. Of je nu rustig wilt studeren met toegang tot alle nodige bronnen of samen met medestudenten aan een project wilt werken, de werkplekken zijn flexibel en ondersteunen diverse studiebehoeften.

Kortom, het Meerkoldreef gebouw van Tilburg University is de perfecte plek voor studenten die op zoek zijn naar een inspirerende en goed uitgeruste studieomgeving. Ontdek de faciliteiten, geniet van moderne collegezalen en maak gebruik van de ideale studentenwerkplekken voor een succesvolle academische reis

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 07:35 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In