Site logo
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Tienerfeesten in Tilburg voor 12 tot 15 jaar bij Marshmallow Tilburg in de Reeshof

Ben je tussen de 12 en 15 jaar oud en op zoek naar het ultieme tienerfeest in Tilburg? Zoek niet verder! Marshmallow Tilburg organiseert geweldige feesten speciaal voor de jeugd van 12 tot 15 jaar in de bruisende wijk Reeshof. Onze feesten zijn de perfecte gelegenheid om samen te komen, plezier te hebben en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Unieke tienerervaring bij Marshmallow Tilburg

Marshmallow Tilburg staat garant voor een unieke tienerervaring. Onze feesten zijn gevuld met opzwepende beats, mysterieuze blacklight-effecten en nog veel meer verrassingen die je nergens anders vindt. Het is dé plek waar tieners samenkomen om te dansen, te lachen en te genieten van een avond vol energie en enthousiasme.

Beats, Blacklight, Neon en meer...

Bij Marshmallow Tilburg draait het allemaal om de perfecte combinatie van elementen die het feest onvergetelijk maken. Dans op de nieuwste beats, ervaar de magie van blacklight-effecten die de locatie transformeren en geniet van de opvallende neonaccenten die de sfeer versterken. Bij ons draait het niet alleen om muziek; het is een totaalervaring die al je zintuigen prikkelt.

Locatie: Café Dongewijk in de Reeshof

Onze tienerfeesten vinden plaats in het gezellige Café Dongewijk, gelegen in de Reeshof in Tilburg. De locatie biedt de ideale setting voor een onvergetelijke avond met vrienden. Met een sfeervolle ambiance en vriendelijk personeel zorgen we ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Beleef de Marshmallow Tilburg ervaring

Wil je de ultieme tienerfeestervaring in Tilburg beleven? Marshmallow Tilburg is de plek waar het allemaal gebeurt. Vergeet de dagelijkse sleur, trek je dansschoenen aan en maak je klaar voor een avond vol plezier en opwinding. Mis het niet!

Omslagfoto: Marshmallow Tilburg / Marc Smits

You May Also Be Interested In