Site logo
Beschrijving

Welkom bij Leijpark Kinderopvang: Waar aandacht, gezond eten en buiten spelen samenkomen

Bent u op zoek naar een plek waar uw kind centraal staat, met aandacht, gezonde voeding, buiten spelen en open communicatie? Maak dan kennis met Leijpark Kinderopvang. Onze kleinschalige, groene locatie biedt kinderen de ruimte om de wereld zelf te ontdekken, met de nadruk op aandacht, gezond eten, buiten spelen en open communicatie.

Ontdekken in de Natuur: Kinderdagopvang bij Leijpark

Voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, die nog niet naar de basisschool gaan, bieden wij kinderdagopvang aan. Samen ontdekken ze de wereld en genieten ze van veel buiten spelen in de natuur. Zelfs de allerkleinsten gaan mee naar buiten en kunnen heerlijk slapen in de buitenbedjes. Binnen spelen met natuurlijke materialen of op ontdekkingstocht in de moestuin, de activiteiten worden afgestemd op de belevingswereld van de kleintjes.

Het samenspel tussen verwondering en natuur is geen toeval. In de natuur kunnen kinderen hun energie en fantasie kwijt, wat steeds belangrijker wordt in een wereld vol prikkels. Onze groene omgeving brengt rust en ontspanning, en stimuleert tegelijkertijd inspiratie. Kinderen spelen, fantaseren en verbazen zich over de natuur, terwijl onze pedagogisch professionals met hen meeleven en praten over alles wat ze zien en beleven.

Kinderopvang Leijpark: Ideaal gelegen en toegankelijk

Ons kinderdagverblijf ligt op een ideale locatie aan de zuidrand van Tilburg, naast het ETZ Elisabeth Ziekenhuis en vlakbij het prachtige Leijpark. Goed bereikbaar via verschillende uitvalswegen, is het bijzonder geschikt voor ouders die in of rondom het ziekenhuis werken. Let op: we zijn geen medisch kinderdagverblijf.

Leijpark Kinderopvang heeft drie horizontale groepen en een verticale groep, elk gericht op specifieke leeftijdsgroepen. Van baby's tot peuters, wij bieden een veilige en stimulerende omgeving. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 7:30 uur tot 18:30 uur, met de mogelijkheid tot vervroegde en verlengde opvang. Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Kom langs en ontdek de warme en groene omgeving van Leijpark Kinderopvang, waar de ontwikkeling en het welzijn van uw kind voorop staan

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 16:31 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In