Site logo
Beschrijving

Wees welkom bij Leen Bakker AaBe Fabriek: Mooi wonen hoeft niet duur te zijn!

Leen Bakker, een bekende naam met maar liefst 170 filialen verspreid over Nederland, België en Luxemburg, biedt een uitgebreid assortiment aan op het gebied van wonen en decoratie, slapen, gordijnen, vloeren en tijdens het lente- en zomerseizoen zelfs een prachtige tuincollectie. Het credo is duidelijk: mooi wonen hoeft niet duur te zijn. Bij het betreden van het filiaal op winkelcentrum AaBe Fabriek zul je echter al snel ervaren dat dit geen doorsnee Leen Bakker is; hier is meer te ontdekken!

Een bijzonder Leen Bakker filiaal: Net dat beetje meer!

Familie Westerveld en hun toegewijde team hebben van dit filiaal een unieke winkelervaring gemaakt. Met extra aandacht willen zij van jouw bezoek een waar feestje maken. Hier vind je alles voor jouw huis in een ambiance die zich onderscheidt van andere filialen. Het assortiment is uitgebreid en omvat diverse categorieën zoals wonen en decoratie, slapen, gordijnen, vloeren en een seizoensgebonden tuincollectie. Het motto blijft overeind: leuk wonen hoeft niet duur te zijn, maar hier gaat het verder dan dat.

Breed assortiment voor elke smaak en portemonnee: Kwaliteit staat voorop!

In dit bijzondere Leen Bakker filiaal staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het brede assortiment aan woonproducten is zorgvuldig geselecteerd en biedt voor elk wat wils, ongeacht de smaak of de grootte van de portemonnee. De familie Westerveld en het team staan klaar om je te voorzien van deskundig advies en maken winkelen bij Leen Bakker AaBe Fabriek tot een plezierige belevenis.

Net dat beetje meer service: Wij denken met je mee!

Leen Bakker AaBe Fabriek onderscheidt zich met net dat beetje extra service. Directe levering, professionele stoffering, montage bij jou thuis – het kan allemaal. Daarnaast denken en werken we graag mee aan grotere projecten en bieden we zelfs producten buiten het standaard Leen Bakker assortiment aan.

Wil jij net dat beetje meer? Voel je welkom en laat ons jou helpen bij Leen Bakker AaBe Fabriek. Wij staan voor je klaar om jouw woonwensen waar te maken!

Locatie
Closed
Open hours today: 10:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  10:00 - 18:00

 • Tuesday

  10:00 - 18:00

 • Wednesday

  10:00 - 18:00

 • Thursday

  10:00 - 20:00

 • Friday

  10:00 - 18:00

 • Saturday

  10:00 - 17:00

 • Sunday

  12:00 - 17:00

 • 26/02/2024 08:58 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In