Site logo
Aftellen
  • 371

    Days
  • 03

    Hours
  • 02

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

De Kruikenviering in de Heuvelse Kerk: Een carnavalesk spektakel van bezinning

Carnaval in de kerk? Zeker weten! Ontdek de unieke Kruikenviering in de Heuvelse Kerk op de Heuvel in Kruikenstad. Deze bijzondere gebeurtenis biedt een moment van bezinning te midden van het uitbundige carnavalsgeweld. Lees verder en ontdek waarom deze viering een niet te missen evenement is tijdens carnaval in Kruikenstad.

Carnavalsbeleving in de Heuvelse Kerk

Misschien vraag je je af hoe carnaval en een kerk samen kunnen gaan. De Kruikenviering bewijst dat het mogelijk is! Met een hoog carnavalesk gehalte, geweldige muziek en een vleugje humor biedt deze viering een unieke beleving. Het is een samensmelting van traditie, geloof en feestvreugde die je niet snel ergens anders zult vinden.

Verwacht kippenvelmomenten en uitverkochte kaarten

Laat je dit jaar opnieuw verrassen door dit bijzondere evenement, waarbij de kerkbanken op bepaalde momenten gegarandeerd voor kippenvel zorgen. De Kruikenviering is een mix van sereniteit en feestelijkheid die een diepe indruk achterlaat. Wees echter snel, want kaartjes voor deze bijzondere viering vliegen doorgaans als warme broodjes over de toonbank.

Houd de website in de gaten

Wil je de Kruikenviering bijwonen? Wees er dan op tijd bij! Kaartjes zijn vaak binnen de kortste keren uitverkocht. Houd vooral de website van de carnavalsstichting nauwlettend in de gaten voor de laatste updates en de kans om jouw kaarten te bemachtigen. Mis dit unieke samenspel van geloof en feest niet en beleef carnaval op een manier die je niet snel zult vergeten.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar meer informatie over carnaval in Kruikenstad ? Dan kan je hier de website van de carnavalsstichting vinden. Kruikenstad volg je ook via Facebook, Instagram, Youtube en Twitter.

You May Also Be Interested In