Site logo
Aftellen
  • 368

    Days
  • 05

    Hours
  • 09

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Ontdek het feestelijke spektakel van Kruikenstad in Koor op de Heuvel

Ben jij klaar voor een onvergetelijke avond vol gezelligheid en muzikaal vermaak? Dan mag je het meezing festival van carnaval in Kruikenstad absoluut niet missen! Op de bruisende locatie van de Heuvel komen de leukste carnavalsartiesten samen op één podium om jou een avond vol feestvreugde te bezorgen.

Een muzikale reis door de tijd: Klassiekers en nieuwste carnavalshits

Tijdens Kruikenstad in Koor op de Heuvel wordt de avond gevuld met een geweldige mix van de grootste klassiekers en de nieuwste carnavalshits. Of je nu een doorgewinterde carnavalsfan bent die alle traditionele nummers kent of juist houdt van de frisse klanken van de nieuwste hits, deze avond heeft voor ieder wat wils. Het belooft een muzikale reis door de tijd te worden waarbij iedereen uit volle borst kan meezingen.

Gratis Toegang: Feesten zonder portemonnee

Een geweldige avond vol muziek en gezelligheid hoeft niet duur te zijn! Kruikenstad in Koor op de Heuvel biedt gratis toegang voor alle feestvierders. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt genieten van de beste carnavalsartiesten en de meest aanstekelijke deuntjes, helemaal gratis. Zo wordt carnaval vieren nog leuker!

Mis dit feestelijke spektakel niet en zet je schrap voor een avond vol meezingplezier, omringd door de warme carnavalssfeer van Kruikenstad! We verwachten jou en al je vrienden op de Heuvel voor een onvergetelijke avond. Tot dan!

Meer informatie

Ben je benieuwd naar meer informatie over carnaval in Kruikenstad ? Dan kan je hier de website van de carnavalsstichting vinden. Kruikenstad volg je ook via FacebookInstagramYoutube en Twitter.

You May Also Be Interested In