Site logo
Aftellen
  • 361

    Days
  • 04

    Hours
  • 55

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Social Media
Beschrijving

De Kruikenloop bij SARTO: De sportieve kick-off van carnaval in Kruikenstad

Op zoek naar een sportieve en feestelijke start van Carnaval in Tilburg? Dan is De Kruikenloop bij SARTO de place to be! Georganiseerd door de Tilburg Road Runners en SARTO, is deze loop een bekende traditie op de zaterdagochtend voor de officiële aftrap van het carnaval.

Diverse afstanden voor elke loper

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint, De Kruikenloop biedt voor elk wat wils. Met keuzes tussen 15, 10 of 5 kilometer over een verhard parcours is er een uitdaging op maat voor iedereen. Voor de jonge enthousiastelingen is er bovendien een speciale jeugdloop van 1,111 meter. Een perfecte gelegenheid voor gezinnen om samen sportief het carnavalsweekend te starten.

Creatief verkleden is de Norm

Wat De Kruikenloop echt bijzonder maakt, is de feestelijke sfeer. Deelnemers hullen zich graag in creatieve en carnavaleske kostuums, waardoor het evenement niet alleen een sportieve, maar ook een kleurrijke aangelegenheid is. Verwacht hilarische outfits en een bruisende ambiance waarin sportiviteit en feest hand in hand gaan.

Prijzen voor de mooiste outfits

Voor deelnemers die extra moeite steken in hun outfit, liggen er prijzen in het verschiet. De jury bekroont de mooist uitgedoste lopers met prijzen, waardoor er naast sportieve prestaties ook erkenning is voor creativiteit en originaliteit. Een extra stimulans om jouw carnavalskostuum tot in de puntjes te perfectioneren!

Muzikale ondersteuning langs het parcours

Wat is carnaval zonder muziek? Langs het parcours word je muzikaal verwend door diverse (carnavals)orkestjes die zorgen voor een vrolijke noot. De aanmoedigingen van de muzikanten dragen bij aan de energieke sfeer en maken De Kruikenloop tot meer dan alleen een hardloopevenement.

Kortom, De Kruikenloop bij SARTO is dé manier om op een actieve en feestelijke wijze Carnaval in Kruikenstad te beginnen. Doe mee, laat je creativiteit de vrije loop en geniet van een unieke mix van sport, plezier en muziek. Schrijf je snel in en maak je klaar voor een onvergetelijke start van het carnaval!

Meer informatie

Wil je meer informatie over de kruikenloop dan kan je hier meer informatie vinden. De Kruikenloop volg je ook via Facebook

You May Also Be Interested In