Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kruidvat - Tilburg Zomerstraat

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw health- en beautybehoeften? Dan bent u bij Kruidvat aan het juiste adres. Met meer dan 1.000 winkels en wekelijks meer dan 3 miljoen tevreden klanten, is Kruidvat dé marktleider in Nederland en België op het gebied van health- & beautymarkt. Ontdek waarom wij trots zijn op onze positie en waarom u graag bij ons winkelt.

Steeds verrassend, altijd voordelig

Bij Kruidvat streven we ernaar om u te verrassen met een uitgebreid assortiment aan dagelijkse verzorgingsproducten van diverse merken, gecombineerd met de meest aantrekkelijke aanbiedingen. Onze meer dan 15.000 toegewijde medewerkers zetten zich dagelijks in om ons motto waar te maken: steeds verrassend, altijd voordelig.

Acties en aanbiedingen

Wekelijks kunt u bij Kruidvat nieuwe acties en producten verwachten. Onze winkels zijn voorzien van een uitgebreide voorraad, zodat u altijd vindt wat u zoekt. Onze behulpzame medewerkers staan klaar om u te assisteren en adviseren bij al uw vragen.

Deskundig advies over medicijnen

In onze winkels treft u medewerkers met een herkenbaar groen shirt. Zij zijn speciaal opgeleid om u te voorzien van deskundig advies, uitleg en verkoop van medicijnen. Bij alle vragen omtrent medicatie kunnen zij u uitstekend van dienst zijn.

Feestelijke assortimenten

Of het nu gaat om Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Koningsdag of andere feestdagen, bij Kruidvat hebben wij altijd een verrassend assortiment aan tijdelijke feestproducten. Laat u inspireren en vind het perfecte cadeau voor elke gelegenheid.

Voordeeldrogist in Tilburg

Op Winkellint Korvel in Tilburg bevindt zich onze Kruidvat vestiging. Hier ontdekt u een ruime selectie beauty- en verzorgingsproducten, zowel van gerenommeerde merken als ons eigen kwaliteitsmerk. Het team staat 7 dagen per week voor u klaar, met passend advies en uitstekende service. Bij Kruidvat vinden wij dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, en dat merkt u aan onze aantrekkelijke prijzen. Wij heten u van harte welkom bij Kruidvat - Tilburg Zomerstraat, waar wij streven naar uw tevredenheid en welzijn

Locatie
Closed
Open hours today: 08:00 - 20:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 20:00

 • Tuesday

  08:00 - 20:00

 • Wednesday

  08:00 - 20:00

 • Thursday

  08:00 - 20:00

 • Friday

  08:00 - 20:00

 • Saturday

  08:00 - 18:00

 • Sunday

  10:00 - 18:00

 • 29/02/2024 02:10 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In