Site logo
Beschrijving

Ontdek Kruidvat - Dé Voordeeldrogist in de Heuvelstraat in Tilburg

Welkom bij Kruidvat, de favoriete winkel van meer dan 3 miljoen klanten per week! Als marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België, streven wij er dagelijks naar om ons motto waar te maken: Steeds verrassend, altijd voordelig. Met meer dan 1.000 winkels en een team van meer dan 15.000 toegewijde medewerkers, zijn wij trots op onze positie en het vertrouwen dat klanten in ons stellen.

Groot assortiment, geweldige aanbiedingen

Bij Kruidvat draait alles om jouw dagelijkse verzorging. Ontdek een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten van verschillende topmerken, altijd tegen aantrekkelijke prijzen. Wekelijks verrassen we je met nieuwe acties en producten, waardoor het de moeite waard is om regelmatig een bezoek aan onze winkel te brengen. Onze behulpzame medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het maken van de juiste keuzes.

Deskundig advies over medicijnen

In onze winkel in Tilburg Heuvelstraat herken je medewerkers met een groen shirt. Zij zijn speciaal opgeleid om jou te voorzien van deskundig advies over medicijnen. Of je nu vragen hebt over het gebruik, de werking of de beschikbaarheid, zij helpen je graag verder.

Feestelijke verrassingen het hele jaar door

Bij Kruidvat maken we ook van elke feestdag een bijzondere gebeurtenis. Of het nu Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Koningsdag of een andere feestdag is, bij ons vind je altijd een gevarieerd assortiment aan feestproducten en leuke cadeautjes. Zo wordt elk speciaal moment nóg specialer.

Kruidvat Tilburg Heuvelstraat: Beauty en verzorging onder één dak

In de bruisende Heuvelstraat in Tilburg vind je dé voordeeldrogist Kruidvat. Ontdek een uitgebreide selectie beauty- en verzorgingsproducten, zowel van gerenommeerde merken als ons eigen kwaliteitsmerk. Kwaliteit staat bij ons voorop, en dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ons team staat zeven dagen per week voor je klaar om je te helpen en deskundig advies te geven. Kom langs en ervaar zelf het gemak van winkelen bij Kruidvat in Tilburg Heuvelstraat

Locatie
Open
Open hours today: 09:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  09:00 - 18:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 18:00

 • Thursday

  09:00 - 21:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  09:00 - 17:30

 • Sunday

  11:00 - 17:00

 • 05/03/2024 11:49 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In