Site logo
Beschrijving

Ontdek de Magie van Kroegendwèèltocht in Kruikenstad

Het aftellen is begonnen! Carnavalsliefhebbers kunnen hun enthousiasme nauwelijks bedwingen, want de gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur: carnaval in Kruikenstad. Maar waarom wachten tot zaterdag om het feest te laten beginnen? Op vrijdagavond wordt de feestvreugde alvast aangewakkerd met de befaamde Kroegendwèèltocht.

Een onmisbaar voorproefje in Kruikenstad

Op vrijdag voorafgaand aan carnaval komt Kruikenstad tot leven met de Kroegendwèèltocht, een niet te missen evenement voor alle carnavalsliefhebbers. Hoewel carnaval officieel op zaterdag begint, geeft deze kroegentocht je de kans om alvast in de feeststemming te komen. Bijna alle kroegen in het bruisende centrum van Kruikenstad nemen deel, waardoor je kunt kiezen uit een overvloed aan feestelijke locaties.

Keuze te over: Kroegentocht in het hart van Kruikenstad

Het centrum van Kruikenstad opent zijn deuren voor de Kroegendwèèltocht, waardoor je kunt genieten van de gastvrijheid en gezelligheid van verschillende kroegen. Of je nu houdt van een intieme setting of de voorkeur geeft aan een levendige feestlocatie, tijdens de Kroegendwèèltocht is er voor ieder wat wils. Verken de diverse kroegen en ontdek de unieke sfeer die elke locatie met zich meebrengt.

Start je carnaval met Kroegendwèèltocht

Voor veel carnavalsvierders markeert de Kroegendwèèltocht de officiële aftrap van hun carnaval. Het is het moment waarop vriendschappen worden gesmeed, herinneringen worden gemaakt en de feeststemming tot een hoogtepunt stijgt. Mis dit niet en doe mee met de Kroegendwèèltocht op vrijdag voorafgaand aan carnaval. Zet de toon voor een onvergetelijke carnavalservaring in Kruikenstad!

Mis de kans niet om de carnavalssfeer alvast te proeven. Doe mee met de Kroegendwèèltocht en laat Kruikenstad je verwelkomen in een wereld van gezelligheid, muziek en feestvreugde. Maak je klaar voor een onvergetelijke start van het carnavalsseizoen in het hart van Kruikenstad!

Meer informatie

Ben je benieuwd naar meer informatie over carnaval in Kruikenstad ? Dan kan je hier de website van de carnavalsstichting vinden. Kruikenstad volg je ook via Facebook, Instagram, Youtube en Twitter.

You May Also Be Interested In