Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kindcentrum Oculus: Een sfeervol kindcentrum in Tilburg

Welkom bij Kindcentrum Oculus, gelegen in de gezellige wijk Loven-Besterd in Tilburg. Ons kindcentrum is een warme en persoonlijke plek waar de basisschool, peuteropvang, kinderopvang en buitenschoolse opvang samenkomen. In twee prachtige panden, omringd door een groene ontdektuin, bieden we een ideale omgeving voor kinderen om te spelen, leren, ontdekken en groeien. Lees verder om meer te ontdekken over wat Kindcentrum Oculus te bieden heeft.

Een plek nabij het hart van Tilburg

Kindcentrum Oculus bevindt zich op een gunstige locatie, dicht bij het bruisende centrum van Tilburg. Dit stelt ouders in staat om gemakkelijk toegang te hebben tot de voorzieningen van de stad, terwijl hun kinderen genieten van een veilige en stimulerende omgeving.

Individuele aandacht voor elk kind

Bij Kindcentrum Oculus geloven we in een persoonlijke benadering. We hebben oog voor elk kind en streven ernaar om hen echt kind te laten zijn. Onze aanpak is flexibel, afgestemd op de individuele behoeften van elk kind. We streven naar een prettig en voorspelbaar klimaat, waarin duidelijke gedragsverwachtingen worden gecommuniceerd. Hier leren kinderen niet alleen academische vaardigheden zoals spelling en rekenen, maar ook sociale vaardigheden die hen voorbereiden op de toekomst.

Groeien in persoonlijkheid en begrip

Kindcentrum Oculus is meer dan alleen een plek voor onderwijs. Wij creëren een stimulerende omgeving waarin kinderen van alle leeftijden worden aangemoedigd om te groeien op persoonlijk vlak en hun begrip van de wereld om hen heen te verdiepen. Onze activiteiten zijn ontworpen om nieuwsgierigheid te stimuleren, de verbeelding te prikkelen en aan te sluiten op de interesses en niveaus van elk kind.

Ontdek de magie van kindercampus Oculus

Ontdek de magie van Kindcentrum Oculus, waar elk kind wordt uitgenodigd om zijn unieke potentieel te ontwikkelen. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een bezoek om de sfeer zelf te ervaren. Bij Kindcentrum Oculus streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de jeugd en hen te helpen gedijen in een wereld vol mogelijkheden

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 08:11 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In