Site logo
Beschrijving

Ontdek Kinderopvang De Symfonie in Tilburg

Welkom bij Kinderopvang De Symfonie, gevestigd in MFA De Symfonie in Tilburg. Onze kinderopvang biedt een lichte, ruime, groene omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ontdek samen met ons een wereld vol kruipen, knutselen, bouwen, lezen en spelen. In dit artikel nemen we je mee door de bijzondere kenmerken van Kinderopvang De Symfonie, waarin we een stevige Noorse basis combineren met een moderne, speelse aanpak.

Noorse invloeden in Nederlandse kinderopvang

Bij Kinderopvang De Symfonie vinden we inspiratie in Noorse waarden. Bewust genieten van frisse buitenlucht, eerlijkheid, nuchterheid en streven naar de hoogste kwaliteit vormen de basis van onze kinderopvang. We beschouwen de educatie van kinderen als een van de hoogste waarden. Bij ons krijgen kinderen de ruimte om zelf op ontdekkingstocht te gaan, wat hen optimaal voorbereidt op de toekomst.

Beleef de Symfonie-ervaring

Onze kinderopvang biedt een lichte, ruime en groene omgeving waar kinderen kunnen kruipen, knutselen, bouwen, lezen en ontdekken. Naarmate je kind groeit, groeit ook hun verlangen om de wereld buiten te verkennen. Tijdens het buitenspelen maken ze nieuwe vriendjes en leren ze spelenderwijs. Kinderopvang De Symfonie bevindt zich in hetzelfde gebouw als basisschool De Stelaertsehoeve, basisschool De Sleutel en BSO De Symfonie. Deze nabijheid zorgt ervoor dat kinderen al vroeg vertrouwd raken met de schoolomgeving, waardoor de overgang naar school en buitenschoolse opvang minder spannend wordt.

Ontdek de nauwe samenwerking

De nauwe samenwerking tussen Kinderopvang De Symfonie, basisscholen en BSO De Symfonie biedt kinderen een vertrouwde omgeving. De overgang naar school wordt soepeler en er is ruimte om op eigen tempo te wennen. Voor basisschoolkinderen biedt BSO De Symfonie een gezellige en educatieve opvang na schooltijd.

Kom langs en ontmoet ons

Het kiezen van een dagverblijf is een gevoelskwestie. Ervaar zelf de unieke sfeer van Kinderopvang De Symfonie door een vrijblijvende rondleiding aan te vragen. We nodigen je uit om persoonlijk kennis te maken en de warme en stimulerende omgeving van onze kinderopvang te ontdekken. Tot snel bij Kinderopvang De Symfonie in Tilburg!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 11:22 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In