Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kinderdagverblijf Lindetuin: Het hart van kinderopvang in de Reeshof in Tilburg

Een warm thuis in Tuindorp/de Kievit

Welkom bij Kinderdagverblijf Lindetuin, het hart van kinderopvang in de wijk Tuindorp/de Kievit in Tilburg Reeshof. Ons huiselijke kinderdagverblijf een vertrouwd thuis voor de allerkleinsten. Centraal gelegen en nabij het prachtige Reeshofpark bieden wij een liefdevolle omgeving waar kinderen van jongs af aan leren omgaan met anderen, terwijl ze zich ontwikkelen in een veilige en stimulerende omgeving.

Van baby tot kleuter: Lindetuin groeit met je mee

Bij Kinderopvang Lindetuin richten we ons op kinderen van 0-4 jaar, met speciale aandacht voor peuteropvang (2-4 jaar). Onze ervaren pedagogisch professionals koesteren de eerste vriendschappen tussen kinderen en leggen de basis voor een positieve sociale ontwikkeling. We geloven in het creëren van een tweede thuis waar kinderen zich geborgen voelen en ouders en familieleden zich welkom weten.

De linde als symbool van bescherming en verbinding

In de Lindetuin staat de linde centraal als symbool van bescherming en verbondenheid. Met hartvormige bladeren weerspiegelt de linde onze visie op liefdevolle kinderopvang. Onze pedagogisch professionals hebben niet alleen een passie voor hun vak, maar ook een hart voor de kinderen die zij verzorgen. Bij Kinderdagverblijf Lindetuin streven we ernaar om kinderen te laten groeien tot wijze 'bomen' die stevig geworteld zijn in hun ontwikkeling.

Ontdek en beleef in onze groene buitenspeelruimte

Bij Lindetuin geloven we in de kracht van spelen in de natuur. Onze grote, groene tuin biedt een natuurlijke omgeving waar kinderen kunnen ontdekken, beleven en leren. De buitenomgeving is een uitnodigende plek vol mogelijkheden, waar kinderen hun creativiteit kunnen uiten en hun nieuwsgierigheid kunnen voeden.

Kies voor Kinderdagverblijf Lindetuin, waar liefdevolle zorg, een warme omgeving en natuurlijke ontdekking samenkomen. Maak kennis met ons en ontdek waarom Lindetuin het ideale tweede thuis is voor jouw kind.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 09:16 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In