Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kinderopvang Jip en Janneke

Bij Kinderopvang Jip en Janneke staan we klaar om jouw kinderen een warme en liefdevolle omgeving te bieden. Onze locatie is speciaal ingericht voor kinderen van 0 tot 4 jaar, met drie verschillende groepen die aansluiten bij de diverse leeftijdsfasen. Ontdek hieronder wat onze kinderopvang uniek maakt en hoe wij bijdragen aan de gezonde ontwikkeling van jouw kind.

Onze huiselijke sfeer

Bij Jip en Janneke creëren we een huiselijke sfeer waarin kinderen zich veilig voelen. Onze kleine, toegewijde teams kennen alle kinderen persoonlijk, en we streven ernaar een vertrouwde omgeving te bieden waarin jouw kinderen zichzelf kunnen zijn.

Ontwikkeling door ontdekken

Kinderen leren het beste door zelf de wereld te ontdekken. Bij ons krijgen ze de ruimte om hun eigen pad te volgen, met de nodige begeleiding. Onze pedagogisch professionals zijn er om te observeren, te begrijpen en in te spelen op de behoeften van elk kind.

Kinderdagverblijf: Een tweede thuis

Binnen onze kinderdagverblijfgroepen bieden we opvang voor zowel baby's en dreumesen als peuters. Onze focus ligt op een huiselijke omgeving waarin kinderen gestimuleerd worden in hun zelfredzaamheid en beweging.

Gezonde voeding voor sterke groei

Op Jip en Janneke hechten we waarde aan gezonde voeding. Water en kinderthee staan altijd klaar, en bij de lunch hebben we keuze uit geiten- of koemelk. We introduceren diverse smaken met een uitgebreid aanbod aan verse groenten en fruit, en moedigen het principe "Zien eten doet eten" aan.

Zelfredzaamheid en beweging

Zelfredzaamheid stimuleren we door kinderen uit een open beker te laten drinken, zelf hun boterham te laten smeren en zichzelf aan te kleden. Beweging is essentieel voor de algehele ontwikkeling, en onze ontdektuin biedt een ideale ruimte voor rennen, spelen, kruipen, fietsen en ontdekken.

Peuteropvang: Stap voor stap naar de basisschool

Speciaal voor peuters bieden we peuteropvang waar ze kunnen spelen met leeftijdsgenootjes en zich voorbereiden op de basisschool. Zowel halve dagen als hele dagen opvang zijn mogelijk, en we hebben plekken beschikbaar voor peuters met een VVE indicatie.

Duurzame Keuzes voor een gezonde toekomst

Op Jip en Janneke maken we bewuste keuzes, ook als het gaat om voeding en beweging voor peuters. Onze aanpak blijft huiselijk, gericht op zelfredzaamheid en stimulerende bewegingsactiviteiten in onze groene ontdektuin.

Bij Kinderopvang Jip en Janneke bieden we meer dan alleen opvang; we creëren een tweede thuis waar jouw kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een kijkje te komen nemen op onze gezellige locatie

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 09:23 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In